Зустрічна позовна заява про демонтаж дитячого майданчика

У 2005 році від Адміністрації одного з міст Підмосков'я я отримав в оренду із земель загального користування на 49 років ділянку в 233 кв.м для городництва. Всі процедури оформлення цієї ділянки були виконані в строгомсоответствіі до вимог законодавства з реєстрацією в реєстраційній палаті.
У зв'язку з проханням власника суміжного ділянки і будівельними роботами на моєму в'їзд на взятий оренду ділянка не перекривався і реально був доступний для всіх. Коли влітку цього року я, за усним погодженням з зам. глави міста встановив на в'їзді паркан і ворота, сусід по ділянці, не примикає до взятому в оренду, звернувся з позовом до суду до Адміністрації, щоб Постанова була скасована, так як вказане огорожу створює складності для розвороту автотранспорту в цій частині провулка. Позов пред'явлений і до мене з вимогою і до мене, щоб я демонтував огорожу і ворота.
Хотілося б знати, чи може бути висунутий як аргумент факт незаконного зведення цим сусідом на ділянці провулка дитячого майданчика, що займає 75% від терені цієї частини провулка, при відсутності якої ніяких складнощів в маневрі транспортом не було б.

Відповідь юриста:

Привіт, в суді буде вирішуватися саме питання про демонтаж вашого забору, який, за словами сусіда, заважає розвороту автотранспортного засобу. Ви ж можете окремо направити позовну заяву (зустрічний позов) про демонтаж дитячого майданчика, яка була зведена незаконно. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Суперечка про межі самозахоплених і не оформленого у власність земельної ді ...
  • Що робити, якщо були незаконно прибрані "черепашки", до кого звертатися в ...
  • Як домогтися перерахунку дитячого посібники за минулий час?
  • Як оформити у власність землю, взяту в оренду на 49 років?
  • Шахрайство з земельними ділянками: як повернути свою ділянку?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ