Чи правомірна договір поступки права вимоги по заборгованості, що утворилася

Добридень! Я коротко опишу ситуацію: Була заборгованість перед телефонною компанією "Вн". Інформацію про заборгованість полу4іл по по4те від сторонньої фірми "К". На даний момент заборгованість перед "Вн" погашена. Однак фірма "К" приплюсувала до моєї заборгованості ще 1050 руб., Які я нібито повинен заплатити їм за несвоєчасну оплату боргу перед "Вн", посилаючись на те, 4то між ними заклю4ен якийсь договір. А також на пункт в моєму договорі з Б, де прописано, 4то при заборгованості по закінченні якогось часу фірма "Вн" має право передати справу сторонній фірмі. Співробітники цієї сторонньої фірми "К" задали мені питання, чи збираюся я опла4івать той с4ет, який виставили мені вони.
Мене цікавить тільки 1 питання: Чи має фірма "К" будь-які законні підстави вимагати з мене оплати за їх с4ету, за умови 4то мій договір з фірмою "В" на даний момент вже розірвано? Дякуємо. Олексій

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Олексій. Якщо між двома зазначеними вами компаніями укладено договір уступки права вимоги, то дії компанії До правомірні. Однак дізнатися це можливо тільки після ознайомлення з документами компанії, які підтверджують передачу права вимоги по вашій заборгованості. Запишіться на консультацію до нашого юриста, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Вимога колекторів про погашення несущестсвующей заборгованості
  • Вимога про погашення заборгованості перед керуючою компанією
  • Як оскаржити правильність розрахунку пені на заборгованість з комунальних п ...
  • Чи можна скласти договір оренди сайту компанією-роботодавцем власника?
  • Чи правомірно колекторське агентство вимагає виплати боргу?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ