Неправомірність дій співробітників реєстраційних органів

Добрий день! Ми, два власника, що мають кожен свідоцтво загальнопайової власності з 1993 року по 1/2 житлового будинку, загальною площею 1391 м2 що мають різні входи, проведено розділ земельної ділянки на що отримані свідоцтва на собственность.В даний час за обопільною згодою ми вирішили розділити житловий будинок на двоіх.Для цього зробили технічний паспорт БТІ та кадастровий паспорт ж /дома.Для виконання розділу звернулися до нотаріуса, який оформив і видав нам Договір реального розділу житлового дома.Обратівшісь в реєстраційну палату для оформлення права і видачі свідоцтва реєстрації права, ми багато почули про себе "хорошого ", тобто. усно відмовили нам у реєстрації, вимагаючи кадастровий паспорт на кожну частину з /дома.Ми звернулися в БТІ для виконання цього обсягу робіт, але нам зробили відмова зі словами "ми такого не робимо ". Знову звернулися в регістр.палату, з пристойним скандалом у нас прийняли документи і попередили, що буде відмова, при цьому видали дві розписки в отриманні документів: 1. Види угоди: державна реєстрація припинення права спільної часткової власності, ліквідації об'єкта в зв'язку з припиненням існування об'єкта нерухомого майна і закриття розділу ЕГРП; 2.Государственний реєстрація права власності.
Через 8 днів зателефонував співробітник рег.палати і попередив, що краще заберіть заяву, тому що ми самі себе позбавляємо власності, тому що по 1 розписці вони виконують дії, а по 2 розписці вони нам дають відмову.
Допоможіть як нам правильно вирішити ці вже проблеми?
Чи праві співробітники реєстраційної палати у відмові виконувати розділ ж /будинку і позбавлення нас власності?
Чи має право нотаріус виконувати такі функції або тільки суди?
Галина

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Галина. До суду необхідно звертатися, коли немає згоди про розподіл між власниками. Однак, не бачачи ваших документів, неможливо робити висновки про правомірність дій співробітників реєстраційних органів. Запишіться на консультацію до нашого юриста, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Можливість приєднання надлишок земельної ділянки безоплатно
  • Юридична допомога в захисті права власності на земельну ділянку
  • Чи потрібно згоди третьої пайовика на продаж ділянки землі для реєстрації у ...
  • Як змінити позовну заяву про розподіл спільної власності?
  • Оформлення ділянки у власність

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ