Вимагати відшкодування понесених витрат і збитків від постачальника

27 серпня 2011 року в фірмі ТОВ «С» мною був замовлений бетон марки М300 для заливки нижнього шару фундаменту В цей день мені було доставлено тридцять сім кубів бетону за ціною 3950 рублів за куб разом з доставкою, водіями С. Оплата була проведена в цей же день по квитанції до прибуткового касового ордеру № 18 в сумі 146150 (сто сорок шість тисяч сто п'ятдесят) грн.
1 вересня 2011 року в цій же фірмі мною був замовлений бетон марки М300 для заливки верхнього шару фундаменту В цей день мені було доставлено тридцять кубів бетону водіями К. Оплата була проведена в цей же день в сумі 118500 (сто вісімнадцять тисяч п'ятсот) рублів. Квитанція до прибуткового касового ордеру № 24 була виписана на суму 123000 (сто двадцять три тисячі) рублів, тобто перевищує раніше обумовлену ціну. В результаті бесіди з диспетчером, з'ясувалося, що перший раз нам було привезено бетон марки М250.
14 жовтня 2011 роки нами була проведена попередня експертиза, де зазначено, що середня міцність фундаменту (нижньої) частини складає 68% при марці бетону М250 а середня міцність фундаменту (верхньої) частини - 967%.
Вбачаю, в даній ситуації, порушення моїх прав споживача та умисне шахрайство. Прошу розібратися в даній ситуації.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, ви маєте право вимагати у компанії відшкодування понесених витрат і збитків. Якщо ви збираєтеся демонтувати шари - в позові заявляйте надання бетону належної марки і якості і відшкодування витрат на проведення демонтажу та виконання нового обсягу робіт. Запишіться на консультацію до нашого юриста, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання договору на зведення паркану в разі прострочення терміну початку ...
  • Претензія з вимогою розірвати договір івернуть кошти
  • Як повернути гроші за туристичний тур, яким немає можливості скористатися ч ...
  • Розірвання договору підряду з причини наявності істотного недоліку у викона ...
  • Розірвання договору підряду з причини наявності істотного недоліку у викона ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ