Постійно виявляється недолік сенсорного телефону

Придбав в магазині С, який знаходиться за адресою: м Сергієв Посад, сенсорний телефон Самсунг. Через пів року в телефоні виник дефект, при вихідних і вхідних дзвінків мене стало практично не чути, т. К. З'явилися сторонні шуми перебивають мій голос. Я віддавав телефон 2 рази на ремонт і 1 раз на експертизу в той самий С і кожен раз мені повертали телефон з тим же дефектом, кажучи, що з телефоном все в порядку. Цим телефоном користується моя вагітна дружина. При телефонних розмовах, вона дуже нервує і переживає, т. К. Вона всіх, з ким спілкується по цьому телефону, чує, а її не чути. Що, дуже шкідливо в її положенні. Цей телефон в магазині С не змінюють, не ремонтують і не повертають за нього гроші. Користуватися телефоном за призначенням неможливо. Підкажіть, будь ласка, що мені робити, щоб справедливість восторжествувала, може звернутися до Вас з письмовою заявою?

Відповідь юриста:

Здрастуйте, згідно зі ст. 18 ЗоЗПП: "Відносно тexнічecкі cлoжнoгo тoвapa пoтpeбітeль в разі виявлення в ньому нeдocтaткoв вправі відмовитися від виконання договору купівлі-продажу і зажадати вoзвpaтa сплаченої за такий тoвap суми або пред'явити вимогу про його заміну на тoвap цієї ж марки (моделі, артикулу) або на такий же тoвap іншої марки (моделі, артикулу) з відповідним перерахуванням купівельної ціни протягом п'ятнадцяти днів з дня передачі споживачу такого тoвapa. Після закінчення цього строку зазначені вимоги підлягають задоволенню в одному з наступних випадків:

* виявлення істотного нeдocтaткa тoвapa;
* порушення встановлених цим Законом строків усунення нeдocтaткoв тoвapa;
* неможливість використання тoвapa в тeчeніe кожного гoдa гapaнтійнoгo cpoкa в сукупності більш ніж тридцять днeй внаслідок неодноразового усунення його різних нeдocтaткoв. "

Недолік, що виявляється постійно, є істотним. Вам необхідно звернутися до керівництва фірми з претензією (в письмовій формі), з вимогами (повернути гроші, обміняти товар). Ви її можете надіслати рекомендованим листом поштою. Якщо в зазначені вами терміни вимоги виконані не будуть, ви можете подати на організацію в суд.

 

Додаткові матеріали:

  • Обмін або повернення технічно складного товару протягом гарантійного термін ...
  • Правила повернення товару, що входить до переліку технічно складних товарів
  • Коли можна повернути автомобіль продавцеві і зажадати гроші?
  • Вимоги про усунення недоліків при роботі сенсорного телефону
  • Повернути кошти за договором купівлі-продажу телефону

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ