Гарантійний ремонт автомобіля за договором надання послуг

22 грудня 2010 року Вашою організацією, ТОВ «А», проводилися роботи по ремонту автомобіля VOLVO XC70 ідентифікаційний номер YV1BZ985691055222 номерний знак Н863МС 197. Роботи виконувалися на підставі замовлення-наряду № 2787. За виконані роботи сплачено 71638 руб. 00 коп.
На здійснювані роботи було встановлено гарантійний строк тривалістю 12 місяців або 20000 км пробігу, в залежності від того що настане раніше.
При експлуатації автомобіля після ремонту в виконаних роботах були виявлені (зафіксовані) наступні недоліки:
З настанням 9го місяця експлуатації або 6000 км пробігу після ремонту, Автоматична коробка перемикання передач (далі АКПП) перестала функціонувати в штатному режимі. Зафіксовані ривки при перемикання передач і пробуксовка зчеплення.
При звернення до ТОВ «А» по гарантії були зафіксовані несправності в «гідроблоків АКПП». На підставі договору №2787 мені було відмовлено в гарантійному обслуговування, пояснивши, що таким чином складений договір, який не передбачає гарантійні зобов'язання на всі роботи, крім повного обсягу (зі слів менеджерів організації).
Хочу зазначити, що при первинному ремонті в ТОВ «А» проводилися роботи по заміні «гидроблока АКПП», який змінювався в попередньому ремонті.

в договорі прописано, ч то я повинен виконати всі рекомендовані роботи (130тисяч рублів, але за фактом зламано було 2 деталі і за них заплачено 70)
питання: в цьому випадку є надія досягти безкоштовного ремонту і скільки коштує коштуватиме юридичний супровід цієї справи з гарантіями?
Дякуємо!

Відповідь юриста:

Здрастуйте, наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, зокрема договором на надання послуг, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо автомобіль перебуває в ремонті понад 45 днів?
  • Чи правомірна вимога покупця про розірвання договору придбання автомобіля п ...
  • Усунення несправностей автомобіля, викликаних його ремонтом
  • Усунення несправностей автомобіля, викликаних його ремонтом
  • Розірвання договору підряду з причини наявності істотного недоліку у викона ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ