Участь у судовому засіданні про вирішення питання позбавлення водійських прав свідків і відео-доказів, не зазначених у протоколі.

Їхав по вул Рогожскій Вал повернув (як мені здалося) на м.Рогожскій пров. і далі на Бол.Андроньевскую, де мене наздогнав і зупинив інспекіор ДПС. Він повідомив що я прехал від вул Рогожскій Вал до мал.Андроньевской по ул.Вековой. Я сказав що не згоден з цим і написав про це в Протоколі. Інспектор не представив мені ні яких доказів, ні відео, ні свідків, і сам він перебував у машині один. Забрав права виписав времянку і призначив суд на 23.07.2010р. Припускаю, що десь на вулиці є відео, але чи вправі інспектор використовувати його в суді якщо в протоколі не сказано що порушення зафіксоване за допомогою відеоспостереження? Або привести якихось свідків якщо про них в пртоколе теж немає ні слова?


Сучков Сергій

Відповідь юриста:

Привіт, Сергій. Відомості про наявність відео-зйомки та будь-яких свідках порушення, у зв'язку з яким складається протокол, повинні бути внесені в сам протокол. До того ж якщо Ви не згодні з осудним вам правопорушенням, необхідно вказати це в протоколі і докладно мотивувати свою незгоду. Для більшої повноти відповіді вкажіть, порушення якого пункту ПДР спричинило за собою складання протоколу і вилучення прав. Найчастіше через власні помилки громадян довести невинність у суді дуже важко, тому в цьому питанні не обійтися без кваліфікованої правової допомоги.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи має істотне значення помилка в протоколі, складеному співробітниками ДІБ ...
  • Чи можна оскаржити рішення суду про позбавлення водійських прав?
  • Як поводитися на судовому засіданні з приводу позбавлення прав?
  • Порядок оскарження постанови про адміністративне правопорушення
  • Незгода водія з осудним адміністративним правопорушенням

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ