Як поводитися на судовому засіданні з приводу позбавлення прав?

Здрастуйте! Потрібна Ваша допомога. СУТЬ 4 вересня 2010 на трасі Н, НОВГОРОД - Іванова зупинив мене співробітник ГИБДД нібито за перетин суцільної. Я обгін не здійснював. Номери московські, та ще машина прикрашена весільними стрічками у брата 3.09.2010 було весілля (я не пив) тому таке ставлення хабар не дав. Результат склав протокол. водійське вилучив. в протоколі я написав що "не згоден. порушення ПДР не вчиняв. свідків, фото і відео матеріалів, свідків того що я зробив обгін не представлено. із мого боку ТРИ свідка того що я не скоював порушення ПДР (батько брат з дружиною. більше нічого не становили ні схем ні чого. другий інспектор в цей час складав теж протокол (почав видимо ще до моєї зупинки) машина стояла по дорозі мого слідування тобто того що я здійснював нібито обгін бачити не міг. водіїв кого я нібито обганяв теж небило. матеріали прийшли за місцем проживання у світовій суд. ПІДКАЖІТЬ ЯК СЕБЕ ВЕСТИ В СУДІ?
зарание спасибі Дмитро. Суд 11 жовтня 2010 року в 14.30

Відповідь юриста:

Привіт, Дмитро. Співробітники ГИБДД часто користуються непоінформованістю водіїв про правила застосування штрафних санкцій. Насправді за перетин подвійної суцільної лінії передбачено позбавлення прав тільки в наступних випадках:

- вчинення обгону через подвійну суцільну лінію розмітки;
- вчинення лівого повороту через подвійну суцільну лінію.
У всіх інших випадках водій повинен «звільнитися» штрафом. Але все ж якщо права вилучені, наступний крок - це позбавлення вас права керування транспортним засобом на термін від 4 до 6 місяців.
Прогнозувати розвиток справи без ознайомлення з доказами по справі, протоколом і іншими фактами і документами неможливо.

 

Додаткові матеріали:

  • У якому випадку за рух по зустрічній смузі передбачено штраф, а в якому поз ...
  • Як домогтися штрафу замість позбавлення водійських прав за перетин подвійно ...
  • Чи можна уникнути позбавлення прав водія за перетин суцільної?
  • Який термін оскарження постанови про позбавлення водійських прав?
  • Порядок оскарження постанови про адміністративне правопорушення

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ