Чи має істотне значення помилка в протоколі, складеному співробітниками ДІБДР?

Повернула праворуч з головної дороги. І як виявилося, там стоїть "цегла ". Але коштує він в 5 метрах від головної дороги і з дороги на відстані 100 метрів його не видно. Попереджувального знаку на головній дорозі 4.1.5 "Рух прямо або ліворуч " не було. на дорозі де стояв "цегла " був знак "кінець дороги з одностороннім рухом ". У протоколі написали "в порушення пп1.3. ПДР Виїхала на бік дороги, призначену для зустрічного руху в порушення вимог дорожнього знаку 3.21 при наявність дорожнього знаку 5.5 Відповідальність за ч. 4 ст.12.15.
Питання. 25-го суд. в протоколі мабуть помилилися і замість знака "цегла ", який позначається 3.1 написали 3.21 "Кінець зони заборони обгону ". Чи можна цим в суді "грати "? Тим що інспектори помилилися?? Чого чекати в суді? Позбавлення без питань? Дадуть штраф в 5 тисяч (зразок поправки до КОАП будуть нові з 21го числа) або відправлять справу на "дослед ", тому що в протоколі помилка в номері знака??

Світлана

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Світлана. Помилки в протоколі найчастіше грають на користь при судовому розгляді питання про позбавлення водійських прав , однак для цього ваші інтереси має захищати кваліфікований автоюріст. Для отримання більш детальної консультації щодо порядку ваших дій, вам необхідно записатися на консультацію до юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи допоможе інформація про несправності дорожнього знака уникнути позбавлен ...
  • Чи можна оскаржити рішення суду про позбавлення водійських прав?
  • Що робити якщо не згоден з постановою співробітників ГИБДД?
  • Що робити при порушенні знака "в'їзд заборонено" і вилучення прав?
  • Кваліфікація адміністративного правопорушення по більш м'якій статті

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ