Загрози кредиторів і колекторів. Що робити?

Здрастуйте! У мене така ситуація, 25 м у мене була прострочення по кредиту! На мене наклади штраф, я все погасила і тепер плачу строго за графіком, т.ее ні яких проблем з цим банком у мене немає. Але мені дзвонять третьої особи і говорять що все це нісенітниця я повинна більше ніж мені сказав банк, і якщо я буду сидіти склавши руки в мене будуть рости якісь відсотки і якийсь борг. У свою чергу банк стверджує що все нормально я плачу як і годиться. Ви можете мені допомогти розібратися у всьому цьому мають права ці треті особи з мене щось вимагати? і як мені поводитися в цій даній ситуації? всі телефони цих третіх осіб я записую на диктофон.


наталья

Відповідь юриста:

Привіт, Наталія. Вам необхідно звернувся з заяву в міліцію і в прокуратуру. У заяві обов'язково вкажіть, що на вас чиниться тиск, чим, на вашу думку, скоюється кримінальний злочин (оперуйте ст. 24 Конституції України, ст 129. КК РФ). Якщо погрожують по телефону прямим текстом і вас є запис диктофона, то вже сфера, регулюється КК РФ, в залежності від складу, наприклад вимагання. Якщо достатньо доказів, і міліція порушить кримінальну справу, вам необхідно буде подати позов у цивільний суд за компенсацією моральної шкоди. Наші фахівці мають довгу практику антиколекторної діяльності.
Складання позовної заяви краще довірити досвідченому юристу, адже кожен конкретний випадок суто індивідуальний і фахівець, знайомий з тонкощами при оформленні подібних документів, виконає цю роботу швидко і якісно. Наші досвідчені фахівці допоможуть притягнути до відповідальності ваших кривдників.

 

Додаткові матеріали:

  • Боржник погрожує подати заяву в правоохоронні органи про примусове взяття к ...
  • Як боротися з погрозами колекторів при наявності труднощів з виплати кредит ...
  • Банк вимагає погашення кредиту: як вести себе з колекторською організацією?
  • Як боротися з колекторськими погрозами: чи правомірно це?
  • Шахрайські дії в банку за вкраденими документами

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ