Як боротися з погрозами колекторів при наявності труднощів з виплати кредиту?

Мені щодня дзвонять співробітники банку "російський стандарт ", вся справа в тому що в мене труднощі по поверненню кредиту, але платити я не відмовляюся (прострочення вже 3 місяці). Мене вже в перебігу 3 місяців принижують, постійно лякають (не повернуться діти зі школи, будеш жити на смітнику, підеш працювати офіціанткою, позбавимо материнства, заберемо будинок І так далі). При всьому при цьому дзвонять на роботу, і видають таку інформацію якої навіть бути не могло (заведена кримінальна справа, поверніть за неї борг, говорять що я вже бомжиха, що мій кредит продали і мене н!
е навіщо тримати на роботі), тобто це все наклеп, так як вони нічого не роблять, крім як запугівают.Звонкі здійснюють з мобільних телефонів, не представляються, просто говорять "банк російський стандарт ", за телефоном одне хамство, залякування, погрози мені і моїй семье.Что робити в такій сітуаціі.Хотя мої сусіди, колеги, знайомі не раз чули ці розмови, і якщо потрібно подтвердят.Подскажіте як мені поступити?

наталья

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Наталя. Наші юристи пропонують вам ефективний захист від колекторів: надання первинної інформаційно-пояснювальної консультації, аналіз документів (кредитних договорів, договорів застави, поруки та ін), підготовку документів, що оспорюють вимоги кредитора і обгрунтовують прохання позичальника, розробку прийнятного плану-графіка погашення боргу і відстоювання його прийняття кредитором, представництво інтересів в суді та при стягненні заборгованості.

 

Додаткові матеріали:

  • Загрози кредиторів і колекторів. Що робити?
  • Що робити, якщо після закриття кредитного рахунку з'явився лист від колект ...
  • Як спілкуватися з колекторами, яким був переданий невиплачений борг за кред ...
  • Банк вимагає погашення кредиту: як вести себе з колекторською організацією?
  • Що робити якщо банкомат не видавши гроші, списав їх з кредитного рахунку?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ