Автошкола не допускає до іспиту через несплату: що робити?

на початку липня цього року я поступила в авто школу.теорія і водіння проходили добре, але потім з планами у мене виникли проблеми не було часу і грошей ходити на водіння так як спочатку сума обмовлялася дешевше полученной.інструктор став виникати розмову від нього йшов не важливий чіплявся до моїм запізнень хоча прекрасно знав що в мене діти також було і те що на мене понуро нагнав старший інструктор. пізніше я втратила інн який потрібно було принести тоді коли у мене ще не був готовий так взагалі потім така путанніц!
а виникла що в підсумку учитель не пустив мене на іспит в даі. вчитель після цього бачив мене нічого не сказавши підняв ніс і пішов запитавши тільки віддам я гроші йому (борг за водіння). я не вимагаю збиток за моральне приниження, хоча вони повинні були піклуватися про кожного, я прошу лише дати мені можливість закінчити школу і отримати права.спасібо велике заздалегідь прошу вас допоможіть.

Мадіна

Відповідь юриста:

Привіт, Мадіна. Ви, дійсно, можете бути не допущені до внутрішніх іспитів в автошколі в тому випадку, якщо не внесли частину оплати, або маєте погані навички водіння, або не володієте теоретичним матеріалом. Сплатіть заборгованість, що утворилася і можете здавати іспит ще раз. Якщо ж і в цьому випадку вас не допустять (а в своїй підготовленості ви впевнені), то вимагайте від адміністрації письмову відмову з мотивованим зазначенням причин, який в подальшому може бути оскаржена в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити, якщо дитину не приймають до школи за місцем проживання?
  • Чи можуть виписати неповнолітніх дітей з муніципальної квартири?
  • Захист прав неповнолітньої дитини в прокуратурі і суді?
  • Що робити батькам, якщо дитину в школі принижує вчитель?
  • Яке покарання загрожує водію при залишенні місця ДТП?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ