Яке покарання загрожує водію при залишенні місця ДТП?

Доброго дня!

Просвітіть, будь ласка, чи є моя вина і якщо "так", що необхідно робити ?

Досвід водіння і стаж у мене хороший, і диваків (на букву "м") бачив немало, але, виявляється, переставати дивуватися ніколи не треба

Тиждень тому повертав ліворуч з правого ряду (дві смуги мого напрямки, з обох дозволений лівий поворот). Зліва і спереду інші автомобілі здійснюють такий же маневр; все акуратно їдемо, зберігаючи дистанцію і рядость.
Проїхавши половину повороту праворуч нас (ми ВЖЕ в правому ряду!) З'являється "крутий чувак" і намагається влізти перед автомобілем, який рухається попереду мене - той його не пропускає. Тоді він намагається всунути переді мною - в мене теж настрою і величезного бажання поступатися йому немає Тисну на сигнал і впевнено закінчую поворот.
Майже в самому кінці відчуваю легкий поштовх. Глушу двигун, включаю аварійку, виходжу на дорогу і йду до що виходить зі свого авто "профі". Висловлюю без сорому все, що думаю про його манеру водіння і все, що думаю про нього.
Бічним зором помічаю, що пошкоджень в мене ніяких немає, явних у нього теж не помічаю (припускаю торкання його авто про своє заднє праве колесо); правда було близько 8:30 ранку, не скажу, що освітлення було супер, посилаю його в ж @ пу, сідаю в машину і їду В догонку він щось кричав про ДАІ.

Вчора дзвінок з ДАІ: з'явитися до них у четвер - розібратися у справі залишення місця ДТП.

Заздалегідь дякую, Станіслав.

Відповідь юриста:

Привіт, Станіслав. Для визнання вас винним в залишенні місця ДТП ступінь пошкодження вашого або іншого автомобіля значення не має. Притягнутим до відповідальності за ч.2 ст. 12.27 КоАП РФ може бути навіть постраждав у ДТП водій, який з причини того, що не мав претензій до винуватця події зіткнення, залишив місце ДТП. За дане правопорушення вам загрожує позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного року до півтора років або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Наші фахівці докладуть всіх зусиль до того, щоб покарання за те, що ви виїхали з місця ДТП, було мінімальним.

 

Додаткові матеріали:

  • Що загрожує водієві, що залишив місце події і не дочекався співробітників Г ...
  • Як уникнути позбавлення прав водія за залишення місця ДТП?
  • Що загрожує водієві, що залишив місце події, не дочекавшись співробітників ...
  • Уникнути позбавлення прав водія за залишення місця ДТП
  • Уникнути позбавлення прав водія за залишення місця ДТП

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ