Як покарати громадянина, ображають громадянку в нічному клубі?

ЗДРАВСТВУЙТЕ! У НІЧНОМУ КЛУБІ СТАЛОСЯ волаючого ВИДОВИЩЕ! НАС З подруга запросила ЗА СТІЛ! Ми підійшли, ПОКИ ВОНА ХОДИЛА В ТУАЛЕТ Я почав розмовляти з молодою людиною, РОМАНОМ. В ЦЕЙ ЧАС До мене підійшов бачимо його приятель і ПОЧАВ ГОВОРИТИ, ДОСЛІВНО, "ТИ наркоманка Я ЗАРАЗ зніму з тебе штани " Я ВІДРАЗУ НЕГАЙНО спробувала піти, при цьому сказати ЙОМУ що при всьому бажанні ОН цього не зможе зробити. ВІН мене не випускали А ПОТІМ ПРОСТО вдарив мене по обличчю НА ЩО У ВІДПОВІДЬ Я ТЕЖ не розгубився і вліпив йому по морді клатчі, ВІН ДАВ МЕНІ ДРУГУ ляпас НАС СТАЛИ розбороняти І Я ПОЧАТКУ ЙОГО ПІНу.
СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЧОМУ В НАШІЙ ДЕРЖАВІ І ТІЛЬКИ У НАШОМУ, МУЖИКИ мають нахабство так поводитися, вони залишаються безкарними І Я ЗНАЮ ТОЧНО ЩО ПОКИ ВІН БУДЕ ЖИТИ ВІН ЩЕ НІ РАЗ І НЕ ОДНУ жінка спробувала образити, образити. Я ЦЕ так не залишу

Євгенія

Відповідь юриста:

Привіт, Євгенія. В даному випадку ви можете не тільки направити позовну заяву до суду про відшкодування моральної шкоди, пов'язаної із заподіянням моральних страждань, але й направити заяву в правоохоронні органи з метою залучення даного громадянина до відповідальності у згоді з законом. В якості доказів можуть бути використані показання свідків, записи камер відеоспостереження з нічного клубу і т.д. Наші юристи допоможуть вам в ситуації, що склалася.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна подати зустрічну заяву про побої, якщо другий учасник його вже под ...
  • Як вчинити, якщо вкрадена велика сума грошей, а в правоохоронні органи ще н ...
  • Чи можна направити в суд позовну заяву про дискримінацію співробітниками ні ...
  • Чи можна забрати заяву про побиття з поліції і припинити звинувачення особи ...
  • Чи є відповідальність за погрозу фізичною розправою в законодавстві країни?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ