Як боротися з сусідами зверху, шумливими цілодобово?

У мене хтось із сусідів включає дуже голосно телевізор радіо відео або щось ще, та так, що мені доводиться робити голосно свій телевізор, і то, їх телевізор чутно. Відбувається це цілодобово, ну, іноді годин в 5 ранку можуть вимкнути на годину-дві і потім по новій. Викликала нещодавно наряд, протокол не складали, але в рапорті обіцяли вказати, що відомості підтвердилися (була ніч з сб на НД, а точніше 15 квітня ранку НД) сказали йти писати заяву до участковоміу. Раніше ходила до дільничного, рік тому, заява не взяв, порадив - напишіть листа з погрозами, може подіє :) Що можна зробити в цій ситуації?

Марина

Відповідь юриста:

Привіт, Марина. 1. Зверніться до дільничного із заявою, на яке останній повинен буде відреагувати і поставити вас до відома про вжиті заходи, наприклад, про накладення штрафу. І так можна поступати кожен раз при порушенні громадського порядку сусідами.
2. Якщо це не допоможе, то складіть акт про те хто, як і коли порушує тишу, хай і сусіди візьмуть в цьому участь. Візьміть в вашої керуючої компанії довідку, про те хто проживає в шумливою квартирі, і з усім цим йдіть до суду. Так само крім сусідів, в якості свідків або потерпілих, бажано мати якісь додаткові докази - будь то відео або аудіо запис шуму, протоколу міліції.

 

Додаткові матеріали:

  • Як домогтися дотримання тиші і порядку сусідкою, яка не є власником квартир ...
  • Як боротися з сусідом, який слухає гучну музику?
  • Що робити якщо в квартирі високий рівень шуму через сусідів зверху?
  • Як боротися з галасливими сусідами зверху, якщо прохання не допомагають?
  • Як домогтися відшкодування збитку і припинення порушення громадського поряд ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ