Що робити якщо в квартирі високий рівень шуму через сусідів зверху?

Здрастуйте! Проблема у мене з соед. Над нами живе сім'я кавказької національності. У них велика сім'я, постійні сімейні обіди-вечері. Вони постійно репетують (т.е.по їхньому - говорять). У нас панельні будинок +2 витяжки, по яких передається звук. Відчуття, що живу з ними в одній квартирі. Вранці - вони можуть поговорити, а мені це замість будильника. Дійшло до того, що у мене розігралася алергія і я п'ю заспокійливі. Як пояснити їм, що говорити потрібно ЗМЕНШЕННЯ ? і 2) часто після до 12-1-1.30ночі вони вечеряють (в нашому залі знаходиться неможливо), а їх дитина бігає так, що люстра трясеться, він може ще стукати по стінах і підлозі. За ним ніхто не дивиться. Після того, як я їм постукаю по батареї, після 2-третього разу, можливо, дит вгамуватися, але вечеря продовжується. Звернулися до дільничного, він обіцяв з ними поговорити, але пройшов тиждень і нічого. Ми живемо в м. Котельникі, МО обл. в новобудові. Замість радості знаходження в новій кв, у нас обговорення сусідів і ліки. Підкажіть, що мені потрібно зробити?

Відповідь юриста:

Привіт, Марина. 1. Зверніться до дільничного із заявою, на яке останній повинен буде відреагувати і поставити вас до відома про вжиті заходи, наприклад, про накладення штрафу. І так можна поступати кожен раз при порушенні громадського порядку сусідами.
2. Якщо це не допоможе, то складіть акт про те хто, як і коли порушує тишу, хай і сусіди візьмуть в цьому участь. Візьміть в вашої керуючої компанії довідку, про те хто проживає в шумливою квартирі, і з усім цим йдіть до суду. Так само крім сусідів, в якості свідків або потерпілих, бажано мати якісь додаткові докази - будь то відео або аудіо запис шуму, протоколу міліції.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи може наймач квартири здавати кімнати за договором суборенди?
  • Як боротися з сусідом, який слухає гучну музику?
  • Як боротися з галасливими сусідами зверху, якщо прохання не допомагають?
  • Як домогтися відшкодування збитку і припинення порушення громадського поряд ...
  • Визначення перевищення рівня дозволеного рівня шуму

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ