Як боротися з сусідом, який слухає гучну музику?

Здравствуйте. Підкажіть будь ласка, як вгамувати сусідів? Музика репетує і вдень і вночі. Вночі або я, або сусіди праворуч йдуть на верх І не факт, що стає тихо. писали заяви, ці сусіди платили штрафи. потім приходила тітка і плакалася мені на те, що вона отже мало отримує і чому ж я не піднялася і не попросила вимкнути музику (враховуючи, що не раз піднімалася і по-хорошому, і по-поганому просила. а мене відверто послали). Зараз у сусідів праворуч живе старенька бабуся. Чоловік і дружина працюють цілий день, я важко працюю по 13 годин (немає певного графіка вихідних). так хочеться відпочити, а доводитися днем слухати те, що репетує у цього сусіда, який напалюйся і спить під цей гуркіт. Як це виносить його дружина і дитина - не зрозуміло, але я вже не можу це виносити. У мене вуха хворі, і його просили прибрати баси і робити тихіше саме з цієї причини. Після цих дискотек я по два-три дні мучуся страшними болями. Мені не чужа музика. Але мої сусіди на мене не скаржаться, бо я її не врубається як не нормальна. Просто вже неможливо, сидиш удома, а в тебе під п'ятою точкою трясеться стілець і деренчать вікна. Це все почалося 5 років тому і за ці роки, Ж винищили стільки моїх нервів, що мені його придушити хочеться. Врубують музику у відповідь можна, як радять багато, але чому винні нормальні сусіди.
Підкажіть, чи є якісь лазівки в законі, або певні закони, які юридично змусять цього гада припинити шуміти? Це вже не виносяться, а дільничний нічого не може зробити, бо шум у денний час. Але слухати по шість-сім годин реп в такій гучності, як репетує у нього, неможливо.
Заранее спасибо, марина.

Відповідь юриста:

Привіт, Марина. 1. Зверніться до дільничного із заявою, на яке останній повинен буде відреагувати і поставити вас до відома про вжиті заходи, наприклад, про накладення штрафу. І так можна поступати кожен раз при порушенні громадського порядку сусідами.
2. Якщо це не допоможе, то складіть акт про те хто, як і коли порушує тишу, хай і сусіди візьмуть в цьому участь. Візьміть в вашої керуючої компанії довідку, про те хто проживає в шумливою квартирі, і з усім цим йдіть до суду. Так само крім сусідів, в якості свідків або потерпілих, бажано мати якісь додаткові докази - будь то відео або аудіо запис шуму, протоколу міліції.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи може наймач квартири здавати кімнати за договором суборенди?
  • Що робити якщо в квартирі високий рівень шуму через сусідів зверху?
  • Як боротися з галасливими сусідами зверху, якщо прохання не допомагають?
  • Як домогтися відшкодування збитку і припинення порушення громадського поряд ...
  • Визначення перевищення рівня дозволеного рівня шуму

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ