Як стягнути аліменти знаючи, що в чоловіка є неофіційний дохід?

Привіт
Хочу розлучитися з чоловіком. У нас спільні діти (два сини-10 років, інвалід дитинства; 18 років студент коледжу) У чоловіка фірма, з /пл біла 10000 руб і військова пенсія 8000 руб. Як довести що його дохід набагато більше? Він знімає квартиру в іншому місті (може сказати, що її не оплачує, а живе у знайомої). Має будинок робітницю в орендованій квартирі. Дітьми не цікавиться. 11.12.10г побив дитину-інваліда і тихо поїхав. На питання про гроші на утримання дітей відповів: адже ти працюєш. Послуги адвокатів надзвичайно дорогі, сказали що неможливо довести що гроші в нього є.

Лариса

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Лариса. Вам необхідно направити до суду заяву про розірвання шлюбу, стягнення аліментів та поділ майна. Для доведення існування неофіційного заробітку чоловіка, по-перше, можна простежити дійсне переміщення коштів платника аліментів, для чого необхідно звернутися із заявою в управління юстиції або до виконавчих органів. Коли судовому приставу видадуть виконавчий лист, він в офіційному порядку перевірить всі грошові можливості боржника, після чого буде призначено судове слухання питання про затвердження суми аліментів. Суд має право встановлювати щомісячний розмір аліментних виплат у твердій грошовій сумі.
По-друге, можна зайнятися пошуком свідків - осіб, не зацікавлених у результаті процесу, які зможуть підтвердити інформацію про неофіційні заробітки платника.

 

Додаткові матеріали:

  • Як стягнути аліменти з колишнього чоловіка, який працює неофіційно?
  • Що робити, якщо колишній чоловік не регулярно виплачує аліменти на дитину?
  • Як стягнути аліменти з батька дитини у твердій грошовій сумі?
  • Як подати позовну заяву на стягнення аліментів з чоловіка?
  • Аліменти на дитину

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ