Чи може сім'я з двох чоловік брати участь у програмі забезпечення житлом молодих сімей міського округу Орєхово-Зуєво на 2009-2012годи "?

Здравствуйте! Мені 30 років. Моїй доньці 13 років. Я є матір'ю одиначкою. Прописані 10 років в д.Васютіно Орехово-Зуєвського району МО. В будинку прописано три сім'ї. Ми з дочкою прописані на 6 метрах. Дізналася про довгострокової цільової програми "Забезпечення житлом молодих сімей міського округу Орєхово-Зуєво на 2009-2012годи" (рішення ради депутатів міського округу Орєхово-Зуєво від 30.04.2009г. № 42/3). Підкажіть будь ласка чи можу я учавствовать в даній або іншої іншої соц програмі по поліпшенню умов житла. Заздалегідь вдячна

Людмила

Відповідь юриста:

Привіт Людмила. Дана програма розрахована на участь молодих сімей міського округу Орєхово-Зуєво у віці подружжя до 35 років або одного батька в неповній сім'ї, які перебувають на обліку потребуючих поліпшення житлових умов, та наявності в сім'ї доходів або інших грошових коштів, достатніх для оплати розрахункової вартості житла в частині, що перевищує розмір надаваної соціальної виплати. Для участі в цій програмі вам необхідно встати на облік потребуючих поліпшення житлових умов і мати можливість оплатити надане житло понад соціальної виплати.

 

Додаткові матеріали:

  • Не можемо подати заяву на поліпшення житлових умов
  • Чи правомірно позачергове надання субсидії на купівлю квартири?
  • Чи може молода сім'я брати участь у програмі "Забезпечення житлом молодих ...
  • Чи є погіршенням житлових умов реєстрація дружина?
  • Чи можлива участь у програмі для молодих сімей після поліпшення житлових ум ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ