Чи є погіршенням житлових умов реєстрація дружина?

ми потрапляли під житлову програму, були прописані за різними адресами: Дружина з дітьми за однією адресою (муніципальний найм), я - по іншому (на площі родичів, власником не є). За умовами програми, ми визнавалися такими, що потребують поліпшення житлових умов.
Протягом січня родичі, де був я прописаний, запропонували мені добровільно виписатися з їх житлоплощі (сказавши, що інакше випишуть в судовому порядку, т до на даній площі я довгий час не проживаю), я виписався і прописався разом з дружиною і дітьми.
на днях нам прислали більш докладний варіант даної програми,, де є такий пункт:
отримана або виявлена інформація про те, що хоч би один з членів сім'ї заявника (моєї дружини) протягом 5 років справив дії, що призвели до погіршення житлових умов, внаслідок, яких заявник визнається нужденним в отриманні соціальних умов.
Скажіть, будь ласка, чи можемо ми ще претендувати на участь у даній програмі, якщо середній метраж у мене зменшився, але ми й до скоєння даного дії підпадали під умови даної програми

Володимир


Відповідь юриста:

Здравствуйте, Володимир. У черзі на поліпшення стояли окремо ви і окремо ваша дружина з дітьми? Якщо так, то ви не можете претендувати на пільгове житло ще 5 років. На чергу подружжя дана ситуація не впливає, так як при наданні житла їй і дітям ви не враховується. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Адміністрація вимагає від сім'ї виписатися з житлового приміщення: чи прав ...
  • Чи можлива участь у програмі для молодих сімей після поліпшення житлових ум ...
  • Чи є вселення дружини в муніципальне житло погіршенням житлових умов
  • Відмова в постановці молодої сім'ї на облік щодо поліпшення житлових умов
  • Захист житлових прав громадян та оскарження дій державних органів

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ