Що робити якщо на території РФ був затриманий прикордонниками України?

Здрастуйте!
У відношенні мене 22.01.2011 року було вчинено злочин проти конституційних прав і свобод людини і громадянина, проти волі, честі та гідності особи, а саме необгрунтоване і незаконне затримання на території Російської Федерації прикордонною службою України. Фактично відбулося захоплення, мене громадянина Росії групою осіб іноземної держави за те, що я відмовився віддати паспорт в руки непредставівшегося мені людини у військовій формі на якій була відсутня представницька картка. При цьому мені не була роз'яснена причина затримання. Необгрунтоване затримання тривало понад 5 годин, що супроводжувалося грубим ставленням до мене прикордонною службою України, а також мені було заборонено реалізувати своє законне право на дзвінок по телефону довіри прикордонної служби України або адвокату.
В результаті необгрунтованих і незаконних дій працівників прикордонної служби України Міловський судом України я незаконно був поміщений під варту. І зараз триває придушення особистості Міловський судом України в особі голови суду Оробцовой Л.А. і судді Шовкун В.А., виражене у відмовах реалізації мого права в отриманні копій матеріалів справи, а так само по даний час мені не видають рішення суду.

Сергій

Відповідь юриста:

Привіт, Сергій. Для допомоги вам в ситуації, що склалася наданої інформації недостатньо. Необхідно бачити матеріали справи, уточнити питання затримання і т.д. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Скільки можуть протримати в поліції якщо не пред'являють звинувачень?
  • Чи законно утримання під вартою обвинуваченого до винесення судового вироку ...
  • Як захистити авторські права, якщо відповідач знаходиться в іншій країні?
  • Чи потрібно для видачі довіреності приїжджати в РФ або можна видати її на т ...
  • Які права дає генеральна довіреність і чи потрібні документи довірителя?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ