Як правильно скласти претензію до організації, не виконує умови договору?

Між мною, Єлісєєвим Олексієм Сергійовичем і ТОВ «був укладений Попередній договір № 000890 про надання фізкультурно-оздоровчих послуг. Аванс, в сумі 17000 (сімнадцять тисяч) рублів, що відповідає 100% оплаті фізкультурно-оздоровчих послуг, мною оплачений 24 травня 2010р.
За умовами, зазначеними у Попередньому Договорі ТОВ «» після укладення Основного договору зобов'язується надавати мені фізкультурно-спортивні послуги (далі «основні послуги»). Основні послуги надаються в спортивно-оздоровчому комплексі
На сьогоднішній день, після закінчення більш ніж 6-ти (шести) місяців з дня укладення Попереднього договору в спортивно-оздоровчому комплексі «H не виявляються наступні основні послуги:
- Відвідування басейну
- Відвідування турецької парної
- Відвідування фінської сауни.
З огляду на те, що - умови Попереднього договору не дотримані, і я маю підставу на таких умовах Основний договір не укладати. Зазначені основні послуги були для мене визначальними при укладенні Попереднього договору, визначальними залишаються і сьогодні. Варіант, при якому я користуюся частиною основних послуг у Вашому клубі, а недооказанние послуги я маю право отримувати в іншому місці (за іншою адресою), для мене є незручним і мене не влаштовує.
Відповідно до п. 5.1. Попереднього договору повторно вимагаю повернути мені суму авансу в розмірі 17000 (сімнадцять тисяч) рублів протягом 15 (п'ятнадцяти) днів.
У разі відмови виконати мої вимоги в добровільному порядку я буду звертатися за захистом своїх інтересів до суду, де зажадаю повернення сплаченого авансу, стягнення відсотків за користування чужими грошовими коштами, а також компенсацію моральної шкоди. Крім того, я буду звертатися в правоохоронні органи, включаючи Прокуратуру про порушення відносно Вас діловодства в зв'язку зі злісним ухиленням від повернення не належать Вам грошових коштів.

Олексій

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олексій. Ваша претензія грамотна і обгрунтована. Претензію необхідно складати в кількості двох екземплярів: один з яких направити адресату, а другий, з відміткою про отримання претензії, залишити собі в якості підтвердження отримання претензії організацією.
Якщо боржник відмовляється прийняти претензію, то її можна відправити поштою цінним рекомендованим листом з описом вмісту. Якщо відповідь боржника (або його відсутність) вас не влаштовує те, ви маєте право звернутися за дозволом спірної ситуації в суд.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна відмовитися від додаткового договору при укладенні договору купівл ...
  • Як скласти грамотну претензію до роботодавця про стягнення грошової суми?
  • Як скласти претензію до банку, який висунув вимоги про погашення кредиту?
  • Розірвання попереднього договору про купівлю-продаж автомобіля
  • Складання претензії до ТОВ з вимогою про розірвання договору

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ