Що робити якщо в дитячому садку з'явився некерований дитина?

Добрий день! Підкажіть будь ласка, як правильно скласти скаргу на батьків, чия дитина ходить в один дитячий садок разом з нашими дітьми. Проблема в тому, що дитина прийшла зовсім недавно (відносно 6 міс. тому), а наші діти ходять вже три роки. Ця дитина дуже агресивно налаштований по відношенню до дітей, і воспітателям.Постоянно б'є наших дітей, завдає каліцтва хлопцям (хлопчикові пробив голову через шапку, дівчаток майже всіх б'є в живіт ногами, висловлює дітям, що вони всі уроди, дебіли, і їх всіх потрібно зарізати ножем). Хочу додати, що за національністю цей хлопчик ЧЕЧЕНЕЦ.Ходілі до завідуючої неодноразово - результатів ніяких. Мама дитини-поводиться зухвало, на прохання поговорити з дитиною з приводу такого ставлення до дітей - відповідає: - моя дитина такого не може робити.
Підкажіть, будь ласка як правильно скласти скаргу на ім'я завідуючої дет.сад на маму дитини, для того щоб його перевели в іншу групу, або того краще перевели в інший садок. Або поскажіте в якій департамент звертатися зі скаргою.
Заздалегідь Дякую!

Гордієнко Людмила

Відповідь юриста:

Привіт Людмила. Ви можете написати колективну скаргу завідуючої дитячого садка , якщо це не допоможе, то можна звернутися в районний відділ народної освіти. Офіційно виключати дітей з дитячого саду не можуть - можуть перевести, наприклад, в спеціалізований садок.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можуть виключити дитину із дитячого садка по причині частих хвороб?
  • Як правильно написати скаргу на дитячий садок у Горан або в п.
  • Утратиться Чи чергу дитини в дитячий садок при зміні прізвища?
  • Чи можна стягнути збиток здоров'ю з вихователя дитячого садка?
  • Коли дитину можуть відрахувати з дитячого садка без заяви батьків?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ