Визнання договору підряду трудовим договором у судовому порядку

Допоможіть правильно скласти позов до суду г.Саратове! З цією заявою я ходила до трудової інспекції і мені порадили звернутися до суду. Я працюю в ТОВ «Таксі», що знаходиться за адресою: г.НН, вул. Н, по договору-підряду № 59 від 15 липня 2010 року.

При виконанні мною умов договору-підряду № 59 ТОВ «Таксі» в особі директора, на мене були неодноразово накладені штрафи за недотримання правил внутрішнього розпорядку, графіка змінності, запізнення. Штрафи утримувалися з мого винагороди, яка виплачувалася два рази на місяць без підписання Актів «Здачі-приймання виконаних робіт». Фактично я й інші співробітники, з якими директор афери Є.В. укладав аналогічні договори, виконували трудові функції, підкорялися правилам трудового розпорядку - робоча зміна починалася і закінчувалася в один і той же час. Штрафами, наказами та графіками змін, ТОВ «Таксі» перешкоджало виконанню роботи і отриманню мною винагороди за повне виконання зобов'язань за договором-підряду № 59.


Прошу відновити мої порушені права, та стягнути моральну шкоду в розмірі 20000 (двадцять тисяч) рублів і упущену вигоду.

В якості доказової бази є фото та відео зйомка особистого кабінету в ПК (список змін і порядок нарахування заробітної плати), свідки графіка змінності, грошові ср-ва переводилися на банківський рахунок.

Відповідь юриста:

Виходячи з викладених Вами обставин справи, можна зробити висновок, що трудові відносини між вами та роботодавцем повинні були регулюватися не договором підряду, а трудовим договором. За умови складання грамотного позовної заяви до суду, можливо примус роботодавця до висновку іменного цього договору, а значить, і виникнення у нього всіх прав і обов'язків, передбачених положеннями ТК РФ. Таким чином, Вам необхідно докладно мотивувати свої вимоги, особливо в частині Ваших посадових обов'язків, порядку їх виконання, тривалості трудових відносин з роботодавцем і т.д. Наші фахівці в галузі трудового права допоможуть Вам составаіть гармотное позовну заяву до суду, вірно визначити суму заподіяної Вам моральної шкоди, і домогтися відновлення Ваших порушених прав.

 

Додаткові матеріали:

  • Як повернути гроші сплачені підряднику за виконання будівельних робіт, якщо ...
  • Як оскаржити порушення роботодавцем порядку скорочення штату?
  • Як повернути передоплату за договором підряду, якщо роботи ще не почалися?
  • Що робити при порушенні роботодавцем авторських прав працівника?
  • Скарга в прокуратуру на роботодавця

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ