Що робити якщо адміністрація відмовила в отриманні пільгового житла?

Моя бабуся, 1931 р.н., ветеран ВВВ за статтею 20 (трудівник тилу), ветеран праці, 3 група інвалідності, стоїть у черзі на отримання квартири 35 (тридцять п'ять!) Років.

Звернулися в місцеву сільську адміністрацію, усну відповідь: вільного житла для виділення немає, чекайте, може коли-небудь з'явиться, зверніться в адміністрацію Подільського району.
Звернулися в адміністрацію Подільського району. У правовому відділі адміністрації поставилися з розумінням, пообіцяли виділити бабусі житло. Ми зібрали необхідні документи, комісія визнала будинок бабусі (1900 року побудови) непридатним для проживання. Через кілька місяців дівчина з правового відділу, яка займалася нашим питанням, пішла в декрет. Начальник правового відділу заявила, що бабуся не має права на виділення житла від адміністрації району. Зібрані нами документи виявилися загублені, залишилося тільки висновок комісії про непридатність житла. Документи зібрали заново. Зажадали висновок про визнання бабусі не имущей, оформляти не стали. Пішли на прийом до зам голови адміністрації Музичук, він в усній формі відповів, що виділенням житла займається місцева сільська адміністрація, звертайтеся туди, чекайте.
Питання: Як бути в даній ситуації?

Відповідь юриста:

Здравствуйте, на жаль, в невеликих містах або селах просування черги пільговиків дуже повільне через те, що не будуються нові будинки. Відмова начальника правового відділу ви можете оскаржити у вищі органи чи в судовому порядку. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Хто і коли повинен видавати житло сиротам по досягненні 18-річного віку?
  • Чи правомірно позачергове надання субсидії на купівлю квартири?
  • Як онуку зручніше за все оформити право спадщину на квартиру?
  • Загублені правовстановлюючі документи на об'єкт нерухомості
  • Загублені правовстановлюючі документи на об'єкт нерухомості

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ