Чи можуть відмовити в наданні пільг та допомог багатодітній сім'ї?

Здравствуйте. Я багатодітна мама у мене п'ятеро дітей, 18.01.2004г.р, 16.01.2008г.р, 10.05.2005г.р, і двійня 26.03.2006.гр.Простіте я не знаю як писати листи такого роду. Але ситуація така. Чоловік у мене Москвич прописаний з дітьми за адресою м. Москва вул Кантемирівського будинок 4 корп 1 кв201.
Я з'явлюся громадянкою Білорусії
Чоловік пропав безвісти два роки тому по суду я його ще на визнавала, безвісти зниклим, по тому що досі сподіваюся, що він знайдеться і повернеться до нас
У минулому році на підставі що чоловік не визнаний безвісно відсутнім, нам з дітьми продовжили посвідчення багатодітності, в цьому році нам відмовили в продовженні посвідченні багатодітної сім'ї з посилаючись на закон. Прошу Вас допомогти мені в цьому питанні
Так як діти з нового року будуть позбавлені всіх прав на безкоштовний дитячий садок, на допомогти з ЦСО, на молочну кухню, і на дитячі посібники,,,, Хоча дитячі посібники ми і так не отримуємо!! Прошу Вас допомогти нам, тому що тут я одна! Я незнаю куди ще оброщать, Але дітей залишили без средст до існування, Може Ви дасте правильну пораду!

Ліда

Відповідь юриста:

Привіт Ліда. Ви можете отримати громадянство РФ у спрощеному порядку, як громадянка БФ, або на підставі заміжжя за громадянином РФ не менше 3 років. До того ж статус багатодітних батьків зберігається довічно і поки батько не визнаний померлим в судовому порядку відмовити вам у виплаті посібників і збереженні пільг не можуть. Оскаржити відмову державних органів ви можете в судовому порядку.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи мають право члени багатодітної сім'ї на безкоштовний проїзд на громадсь ...
  • Як отримати паспорти дітям, що народилися в РФ, якщо в паспортному столі у ...
  • Чи може багатодітна сім'я претендувати на велику житлоплощу взамін житла, ...
  • Що робити якщо в дитячому садку з'явився некерований дитина?
  • Відмова в наданні пільги багатодітній сім'ї на оплату ЖКГ

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ