Який термін є у позивача для оскарження рішення суду в касаційному порядку?

14 лютого 2011 Головінський районний суд Москви виніс рішення про відмову в задоволенні моїх позовних вимог про виплату заробітної плати (звільнився з роботи більше року тому). В судовому засіданні я був відсутній, тому попросив розглянути справу в моє (позивача) відсутність. 9 березня ц.р. отримав поштою Рішення суду з відмовою в задоволенні моїх позовних вимог. Два питання-1. Дата останнього дня до 24.00 години якого я повинен направити касаційну скаргу до суду і 2. З 15 березня перебуваю на "лікарняному " (режим амбулаторний) - не продовжується Чи строк на подання касаційної скарги на час хвороби? Якщо правильно, то чи є підстави (поважна причина) для відновлення пропущеного строку на час хвороби (не рахуючи того, що відновлять строк до отримання мною Рішення суду по пошті 9 березня ц.р.? PS Являюсь учасником ліквідації наслідків катастрофи на ЧАЕС у 1986 році і "лікарняний " отримав за діагнозом (в мед. книжці) остеохондроз загострення шийного та поперекового відділів хребта, тому голова дуже болить і ця обставина заважає написати скаргу на Рішення суду. З повагою, Наумов Валентин Аркадійович. тел. будинок 49972842 16 або моб. 9031344335

Відповідь юриста:

Привіт Валентин Аркадійович. 1. Для оскарження рішення суду в апеляційному порядку у вас 30 днів, а для касації - 6 місяців.
. 2. Ні, строк не буде продовжено. Якщо ви не укладетеся в термін через важку хворобу, то ви вправі клопотатися про його відновлення.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи правомірно задоволення позовних вимог позивача?
  • Порядок направлення касаційної скарги на рішення районного суду
  • Оскарження рішення
  • Апеляційна скарга
  • Оскарження рішення мирового судді

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ