Що робити при наїзді на пішохода, при знищених дощем, доказів слів водія автомобіля?

Здравствуйте.Мой чоловік потрапив у ДТП.Ехал по трасі, проїхав світлофор та пішохідний перехід, Швидкість близько 40 км, рух двостороннє, на сигнал автомобіля ззаду перебудовувався в правий ряд, що-б поступитися дорогою і в цей момент з лівого боку побігла жінка ймовірно на автобус рухався позаду і потрапила під Колс його автомобіля, т.к був дощ машина природно не відразу зупинилася і не був показаний гальмівний шлях після прибуття ГАІ.Подскажіте ласка, що нам робити в цій сітуаціі.Зараннее спасибі.


Людмила

Відповідь юриста:

Привіт, Людмила. За це правопорушення закон передбачає два види відповідальності: кримінальну і адміністративну. Межею, що розділяє одне від іншого, є ступінь заподіяння шкоди здоров'ю. Ступінь шкоди здоров'ю визначає судово-медична експертиза.
Якщо експертизою буде встановлена легка або середня ступінь шкоди здоров'ю, ваш чоловік понесе адміністративну відповідальність. Згідно зі ст. 12.24 КоАП РФ це може бути - штраф або позбавлення прав на термін до півтора років.
У тому разі якщо за результатами судово-медичної експертизи шкода визначається як тяжкий. Водій буде притягнутий до кримінальної відповідальності, згідно зі ст. 264 КК РФ. У Відповідність з цією статтею передбачається, карається у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого .
Якщо заподіяно не значної шкоди здоров'ю. Найкраще полюбовно вирішити цю ситуацію з потерпілою стороною. Так ви уникнете лісовиків проблем, у вигляді позбавлення водійських прав, стягнення моральної та матеріальної шкоди і т.д.
Юристи нашої компанії допоможуть вам у вирішення даної проблеми. Відповідальність за це правопорушення, залежить від ряду аспектів, регульованих законом. Команда наших фахівців уважно вивчить матеріали справи, і не йде в них всі недосконалості і зачіпки,
які допоможуть домогтися перекваліфікації діяння з «небезпечних» статей на більш легкі, або максимально пом'якшити покарання.

 

Додаткові матеріали:

  • Кримінальна відповідальність водія за смерть пасажира.
  • Як притягти до відповідальності водія, з вини якого був збитий пішохід?
  • Як карається наїзд на пішохода, який перебігав дорогу в недозволеному місці ...
  • Що робити якщо загрожує колишній чоловік, куди звертатися?
  • Заподіяння шкоди здоров'ю пішохода водієм транспортного засобу

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ