Чи можна подати до суду заяву про дискримінацію з боку адміністрації ресторану?

ЧИ МОЖНА ПОДАТИ В СУД НА АДМІНІСТРАТОРА РЕСТОРАНУ ЯКЩО: ПІСЛЯ ТОГО ЯК Я ПРОЙШЛА І сіла за столик В РЕСТОРАНІ ДО МЕНЕ підійшов офіціант і попросили здати МІЙ ПАКЕТ що я і зробив, через кілька хвилин він знову підійшов І СКАЗАВ ЩО МІЙ СТОЛИК НЕ БУДЕ ОБСЛУГОВУВАТИСЯ ТАК ЯК Я в спортивному одязі і МЕНІ ПОТРІБНО ПОКИНУТИ РЕСТОРАН. Я запитав МОЖУ Я присісти НА ВУЛИЦІ В КАФЕ, ДЕ ЛЮДИ СИДЯТЬ У купальник і шорти т.к КАФЕ У двох кроках від Терлецький ставків. АДМІНІСТРАТОР СКАЗАВ ЩО МЕНІ НЕ ТІЛЬКИ МОЖНА посидіти на вулиці, АЛЕ І ЩО-Б ОХРАННИК МО!
НЯ НЕ ПУСКАЛ.ВОПРОС: ЧИ МОЖНА ВІДСТОЮВАТИ СВОЮ ЧЕСТЬ І ГІДНІСТЬ РОСІЙСЬКОГО ЛЮДИНИ В СУДІ, ЯКЩО вірмени ЯКІ ТРИМАЮТЬ КАФЕ, ВВАЖАЮТЬ ЩО МОЖУТЬ таким нахабним чином ставляться до російської жінки!

МАРІЯ

Відповідь юриста:

Здравствуйте. Марія. Ресторан є публічним закладом та надання послуг носить публічний характер. У відповідності зі ст. 426 ЦК України відмова від укладення публічного договору неприпустимий «за винятком випадків, коли немає можливості виконати послугу в даний момент, якщо цьому перешкоджають обставини непереборної сили, за наявності інших поважних причин». У ресторані може бути встановлений дрес-код, наприклад вхід тільки в сукнях для жінок і в костюмах для чоловіків, однак про це повинні бути поставлені до відома всі відвідувачі. Якщо на літньому майданчику знаходилися люди одягнені в тому ж стилі, що і ви, ви цілком можете подати позов до суду про дискримінацію.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна направити в суд позовну заяву про дискримінацію співробітниками ні ...
  • Чи може адміністрація кафе утримати неустойку при поверненні грошей за майб ...
  • Як добитися від ресторану відшкодування витрат на стоматолога?
  • Право адміністрації кафе відмовити громадянам в обслуговуванні
  • Доведення факту крадіжки пакета з особистими речами в ресторані

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ