Як оскаржити рішення мирового судді про адміністративне правопорушення?

Здрастуйте!
Велике прохання допомогти в такій ситуації: Є постанова ОСП УФССП про порушення виконавчого провадження від 09.09.2010р. на підставі постанови № 5401 від 05.11.2009г. ОВД по муніципальному району по справі про адміністративне правопорушення у відношенні пана Новікова О.В. по с.20.20. ч.2. де співробітник ОВС пан Капусткін О.А., розглянувши справу встановив: 16.10.2009г. в 19-00 пан Новіков О.В. знаходився на вул.Московська м.Самара в стані алкогольного сп'яніння ображав людську гідність і громадську мораль, хода хитка, одяг!
растегнута, брудна, визиавющая гидливість і огиду. Призначити штраф 100р. Особисто Я нічого подібного не совршал, більш того, в м.Самара не знаходився, а був у районі. Як районний ОВД-шник оформляє справу де вказує місце вчинення правопорушення, яке знаходиться на відстані 120км від місця роботи співробітника міліції. Як вчинити в такій ситуації: скарга до Прокуратури району? Заздалегідь вдячний

О.В. Новиков

Відповідь юриста:

Привіт, гр-н. Новиков. Для початку необхідно написати заяву судовому приставу-виконавцю про призупинення виконання рішення. Потім подавати апеляційну скаргу на рішення мирового судді з одночасною подачею заяви про поновлення пропущеного строку на подання апеляційної скарги.

 

Додаткові матеріали:

  • Як добитися від судді роз'яснення рішення суду, чи правомірний відмова від ...
  • Куди скаржитися після апеляційної скарги на рішення мирового суду?
  • Скарга на адміністративне постанову
  • Апеляційна скарга на рішення мирового судді
  • Оскарження рішення мирового судді

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ