Перспектива задоволення позову про відшкодування шкоди заподіяної неправоменимі діями співробітників ДІБДР?

Добрий день.
05.05.10 було винесено постанову по ДТП про припинення провадження у справі. 27.05.10 року були подані скарги на постанову про адміністративне правопорушення в ГИБДД і в суд. Скарга в ГИБДД була розглянута тільки 05.08.10 а документи передані до суду в жовтні 2010 року. Скарга була задоволена, але за закінченням терміну притягнення до відповідальності справу припинено. Адміністративне розслідування не проводилося документи і фотографи не запитувалися.
У зв'язку з невстановленою виною я немогу звернутися до страхової компаній за полісом ОСАЦВ, хоча вина другого учасника очевидна, так як він в'їхав в бік автомобіля, що стоїть.
У разі подання позову про відшкодування шкоди (в тому числі моральної) заподіяної неправоменимі діями співробітників ДІБДР, який порядок його пред'явлення і перспективи задоволення?

Павло

Відповідь юриста:

Привіт, Павло. Порядок направлення позовної заяви про відшкодування шкоди, заподіяної неправоменимі діями співробітників ДІБДР аналогічний будь-якому іншому позовом про відшкодування шкоди. Про перспективи подібної справи можна говорити тільки після детального ознайомлення з матеріалами справи. Запишіться на консультацію до нашого автоюрісту.

 

Додаткові матеріали:

  • Як отримати відшкодування матеріального збитку за цивільним позовом?
  • Як отримати відшкодування матеріального збитку за цивільним позовом?
  • Скарга на адміністративне постанову
  • Позовна заява про відшкодування шкоди
  • Відшкодування заподіяної шкоди

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ