Чи можна визнати громадянина таким, що втратив право користування житловим приміщенням та зняти з реєстраційного обліку?

Я, проживаю в муніципальній квартирі з дружиною з 1991 року. Офіційний шлюб був зареєстрований в 1995 році. На даній житловій площі прописаний я і брат. При прописуванні нас в цю квартиру було вчинено усна домовленість, що ця квартира буде належати мені, а двокімнатна квартира батьків братові. Однак у перебігу 19 років це питання не дозволяється. Мирним шляхом розв'язати цю проблему не вдається.
Брат ніколи на цій житловій площі не проживав. Комунальні послуги їм не оплачувалися всі 19 років. Факт не проживання можуть підтвердити жителі під'їзду, де знаходиться квартира. Мої витрати по комунальних платежах їм ніколи не компенсувалися, і пропозицій не було. Наскільки реально визнати його таким, що втратив право користування житловим приміщенням та зняти з реєстраційного обліку за адресою

Андрій

Відповідь юриста:

Привіт Андрій. Виходячи з вищеперелічених вами фактів, можливість визнати вашого брата втратила право користування жилим приміщенням і зняти з реєстраційного обліку висока. До того ж наявність у нього іншого житла підвищує ваші шанси. Наші фахівці допоможуть вам скласти грамотне позовну заяву і направити його до суду.

 

Додаткові матеріали:

  • Як зняти з реєстраційного обліку громадянина, якщо останній не проживає в к ...
  • Хто буде платити заборгованість по комунальним послугам в муніципальній ква ...
  • Яким чином можливо зняти з реєстраційного обліку колишнього чоловіка?
  • Заяву до суду на виселення
  • Визнання наймача таким, що втратив право користування житловим приміщенням

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ