Як оскаржити позбавлення водійських прав в апеляційному порядку?

Мене позбавили водійських прав на 15 року за ч. 1 ст.12.8 КоАП. Алкотестер показав 0221.
При цьому мені не було роз'яснено порядок проведення огляду, зокрема те, що після викуреної сигарети не можна брати проби повітря, що видихається протягом 2 хвилин. З моменту коли мене зупинили і до моменту забору проби повітря пройшло більше години, я весь цей час перебуваючи в стресовій ситуації курив. Мені ніхто не пояснив і не пропонував проійті медіціское освідетельсвованіе в медичній установі. Тільки на підставі того, що я підписав акт огляду будучи впевнений я згоден з показаннями алкотестера, але не з фактом сп'яніння мировий суддя і Балашихинського міський суд винесли рішення про мою винуватість. Чи є шанси оскаржити їх рішення в суді касаційної інстанції?

Лукьянчиков Олексій Вікторович

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олексій Вікторович. Дійсно, протягом 4-5 хвилин після куріння на результати дослідження можуть впливати виділяються з дихальних шляхів сполуки вуглецю.
Для того, щоб повернути ваше водійське посвідчення, необхідно оскаржити постанову про позбавлення водійських прав у вищестоящий суд протягом десяти днів з моменту її винесення.

Якщо ж зазначений термін вже пройшов, то можливе оскарження в наглядовому порядку. Апеляційна (наглядова) скарга повинна бути складена у суворій відповідності до чинного законодавства, і будь-яка помилка може коштувати вам водійських прав. Запишіться на консультацію до наших юристів та вивчивши ваше діло, юрист пояснить вам перспективи оскарження постанови про позбавлення прав у вищестоящих судах.

 

Додаткові матеріали:

  • Як оскаржити постанову про позбавлення водійських прав?
  • Що робити у разі позбавлення водійських прав і незгоди з судових рішенням?
  • Що робити якщо не згоден з постановою співробітників ГИБДД?
  • Який термін оскарження постанови про позбавлення водійських прав?
  • Оскарження рішення суду у відмові ремонту автомобіля в апеляційному порядку

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ