Як при розірванні шлюбу залишити дітей з батьком якщо мати не працює?

Розкривши поштові скриньки та однокласники своєї дружини в интеренете я знайшов багато інформації інтимного спрямування з кокреним людиною. Більш того там брало участь більше 10 чоловік які в курсі були, листування дуже багато. На цій темі були скандали і далі дружина подає на розлучення. Діти і дружина прописані на моїй жив площі (власність з 1995 року, а шлюб з 2001 року у нас), більш того вона не працює, хоча не виключено що у неї на якому-нить особистому рахунку є вже багато грошей (родичі можуть підкинути) .
ПИТАННЯ. У нас троє дітей: дівчатка 2 3 і 10 років. Як може вирішити суд - з ким вони залишаться? При цьому є аудіо та відео матеріали що діти з нею жити не хочуть.

Вадим

Відповідь юриста:

Привіт Вадим. Найчастіше дітей при розірванні шлюбу залишають з матір'ю, але є і позитивна практика на боці батьків, особливо якщо мати не може утримувати дітей гідно, тому не працює.

Дитина має право висловлювати свою думку при вирішенні в сім'ї будь-якого питання, що зачіпає його інтереси, а також бути заслуханою в ході будь-якого судового чи адміністративного розгляду. Врахування думки дитини, яка досягла віку десяти років, обов'язковий, за винятком випадків, коли це суперечить її інтересам. У випадках, передбачених Сімейним Кодексом РФ, органи опіки та піклування або суд можуть ухвалити рішення тільки за згодою дитини, яка досягла віку десяти років.
Наші фахівці допоможуть вам вирішити сформовану ситуацію на свою користь.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна добитися прописки неповнолітніх дітей у квартирі їхнього батька?
  • Як домогтися проживання дитини з батьком і виплати матір'ю аліментів?
  • Які заходи вжити якщо мати не виховує дітей належним чином?
  • Чи може батько дитини визначити місце проживання останнього з ним?
  • Право на обов'язкову частку у спадщині дочки спадкодавця

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ