Виселення та зняття з реєстрації у зв'язку з визнанням такою, що втратила право користування квартирою.

Близько 30 років тому людина, яка є гл. квартиронаймачем за адресою вул. Реутовской, д.14 кв.35 пішов жити до іншої жінки і одружився на ній, в іншу квартиру, в квартирі тоді залишилися його колишня дружина і син, але свою прописку він залишив за адресою вул. Реутовской, д.14 кв.35.
Ніхто про це раніше не замислювався, син виріс, закінчив школу, університет, але коли він вирішив одружитися, раптом стало помітно, що імено на це спрямовано пильну увагу цієї людини.
5 років тому я знайомлюся з дівчиною, його дружина зустрічає мене в метро, уважно випитує, що у нас з Оленою (так звати дівчину) за відносини, випитує це і у неї з її чоловіком починається занепокоєння- "це щось серйозне ".
4 роки тому ми з Оленою потайки (потайки, тому цей чоловік прийшов тоді до мене і аж на роботу не пішов, щоб мене в ЗАГС до Олени не пускати. Але ми все-таки розписалися. У той період, коли ми були розписані, ми зустрілися з Оленою, я привів Олену до нього, де він живе зі своєю дружиною, і вона йому сказала, що їй потрібна прописка на мою адресу, він по-звірячому обдурив і залякав її- "йдіть розлучений, а то на Вас заяву в міліції лежить і прибирай від нас її, а то прийде моя дружина і викине Вас в сніг ".
Ми безглуздо розлучилися. Через два роки Олена приїжджає до мене, ми півроку з нею прожили, але його дружина (їй надається потрібна ця квартира для її доньки) несе на наші голови якийсь жах. Олена вся в сльозах їде, але говорить, що прописка їй все одно потрібна тут. На мою голову ця людина, 30 років живе за абсолютно іншою адресою виливає купу нісенітниць- " ми помремо, а вона пропишеться ".
Олена зараз в іншому місці, я подав до суду, щоб виписати цю людину з квартири, в якій він близько 30 років не живе, одне засідання вже було.
Його дружина починає писати на мене всяку брехню і дурість в міліцію, УФМС, Олена пише мені, що його дружина хоче, щоб я помер, а квартира дісталася їй.
До суду я вже подав, але хотілося б знати, може якісь ще ужити заходів проти цих людей

Георгій

Відповідь юриста:

Привіт Георгій. Ви все правильно зробили, в даному випадку єдиний вихід - це напрям в суд позову про визнання таким, що втратив право користування квартирою. Дочекайтеся рішення суду, швидше за все воно буде на вашу користь. Якщо ні - запишіться на консультацію до нашого юристу і ми допоможемо вам оскаржити рішення і довести вашу правоту.

 

Додаткові матеріали:

  • Як прописати дружину в муніципальній квартирі якщо наймач проти?
  • Як правильно оформити у спадок кооперативну квартиру?
  • Чи можна оскаржити судове рішення винесене 5 років тому?
  • Виселення та зняття з реєстраційного обліку колишньої дружини
  • Виселення та зняття з реєстраційного обліку колишньої дружини

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ