Порушені права винахідника на винахід в іншій країні: що робити?

Добрий день! Телеканалі« 5 канал », у програмі" реальний світ "від 16 листопада цього року в телесюжеті було показано мій винахід про декоративної свічці. Цей сюжет закінчився словами". винахідник не може знайти виробників "
Близько двох років я, неодноразово звертався через інтернет, практично до всіх російським виробникам декоративних свічок зі своєю пропозицією про виготовлення таких свічок - жодного позитивної відповіді. І НЕ БУДЕ!
В даний час виявив в Інтернеті на різних сайтах російських торговельних підприємств інформацію: - «музичні свічки». Виробник Китай. В свічниках даних свічок встановлені радіотехнічних пристроїв, а в свічках - ПІРОТЕХНІЧНІ засоби. В деяких свічках ВІД ОДНОГО піротехнічного виробу загоряються ВСІ гноти, що знаходяться в маленьких свічках, розміщених на одній конструкції (свічці).
У мене Патенту РФ на винахід № 2388796 «Воскове виріб з сюрпризом». Заявка № 2008113430. Пріоритет винаходу: - 09 квітня 2008 року, в якому записано:

ФОРМУЛА ВИНАХОДИ.
.
1. Порожниста свічка заданої форми, призначена для подарунка-сюрпризу, що характеризується тим, що вона складається з воску або парафіну і містить три і більше гнота, при цьому спочатку ГОРИТЬ ОДИН гніт, а потім загоряються всі гноти, закладені в свічці, всередині свічки виконана пустотіла ніша, в яку встановлений термостійкий футляр, що представляє собою прихований тайник для подарунка-сюрпризу, при цьому свічка встановлена на підставку-свічник.
2. Порожниста свічка за пунктом 1 що характеризується тим, що підставка-свічник містить теплові контакти і радіотехнічних пристроїв або піротехнічний пристрій.
3. Порожниста свічка за пунктом 1 чи 2 що характеризується тим, що в віск або парафін доданий фарбник.
4. Порожниста свічка по кожному з пунктів 1-3 характеризується тим, що гніт оброблений ароматизатором або олією.

Я нікому не давав ні ліцензії ні інші дозвільні документи на правопользованіе моїм винаходом.

ПРОХАННЯ: - Наберіть в пошуковому вікні «Яндекс» «музичні свічки», подивіться інформацію, і дайте відповідь, будь ласка, на ПИТАННЯ: - Мої авторські права порушені чи ні? Якщо «ТАК», то яким чином їх можна захистити?
З повагою Віктор Бірюков - винахідник.

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Віктор. У кожного автора (співавторів) є право на самозахист своїх порушених авторських прав та на грошову компенсацію за їх порушення. Причому можна закликати порушників, як до кримінально-правової, так і цивільної відповідальності, шляхом направлення цивільного позову. Для цього, для початку, необхідно довести порушення ваших прав. Наші фахівці допоможуть вам зібрати необхідні докази, проведуть переговори з порушниками, а також представлять ваші інтереси в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо продавець відмовляється задовольнити окремі вимоги покупця?
  • Куди направити позовну заяву про захист авторських прав?
  • Як захистити порушені авторські права винахідника?
  • Що робити при порушенні роботодавцем авторських прав працівника?
  • Порушення авторських прав

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ