Протокол про недосконалому адміністративне порушення на дорозі

Мене вдруге в житті позбавляють прав. І в першому і другому випадку були "суди ", але судді спиралися лише на брехливі свідчення інспекторів.
Виходить будь-який інспектор може зупинити, скласти протаколе, заручитися брехливими свідченнями напарника і або виглядати пильним співробітником, або виторгувати хабар.
Питання: Як поводитися зі співробітниками, якщо точно знаєш, що не порушував. І точно розумієш, що якщо віддав права в руки інспектора, то можеш отримати будь-які звинувачення. (Зазвичай це виїзд на зустрічну. Кара сувора і хабар можна виторгувати більшу.)
P.S. Купив для докозательства авторегістратор, але їздити доводиться багато, а реєстратор частенько відмовляє або просто забуваю встановити. Та й не завжди реєструється суть того, що відбувається. Це не вихід.
Рвати з дороги свідків - обсурд, у кожного свої справи. Не давати в руки інспектора документи, то ж не просто, та й поки не прозвучало звинувачення, незрозуміло, може мова йде про звичайній перевірці документів. (Причину зупинки завжди оголошують так: "Інспектор пред'явіть документи. "
Про себе: 1. Якщо винен - завжди відповідаю згідно закону.
2. А якщо не винен?

відповідь юриста:

Здрастуйте, відповідно до наказу МВС РФ №329 від 1 червня 1998 року співробітники міліції можуть зупинити Ваш автомобіль в наступних випадках:

1. За порушення ПДР водієм або пасажирами.
2. при наявності даних, що свідчать про причетність водія, пасажирів до скоєння ДТП, адміністративного правопорушення або злочину.
3. при знаходженні транспортного засобу в розшуку, а також наявність даних про використання транспортного засобу з протиправною метою.
4. Для опитування водія чи пасажирів про обставини ДТП, адміністративного правопорушення або злочину очевидцями якого вони є.
5. При виконанні рішень уповноважених на те державних органів або посадових осіб про обмеження чи заборону руху.
6. Для надання допомоги іншим учасникам руху або працівникам міліції.

Якщо вас зупинили за уявне правопорушення, ви повинні зареєструвати свою незгоду з протоколом в даному документі. До того ж якщо вам не роз'яснені усно ваші права згідно зі ст. 25.1 КоАП, ви повинні заповнити графу так - "права не роз'яснені". Після вручення вам копії протоколу - їдете і направляєте скаргу на дії співробітників ІДПС в прокуратуру.

 

Додаткові матеріали:

  • Оскарження дій співробітника ДАІ при незгоді з правопорушенням
  • Законність зупинки транспортного засобу поза стаціонарного поста ГИБДД?
  • Чи може співробітник ГИБДД відмовитися надати посвідчення і назвати причину ...
  • Що робити якщо співробітник ГИБДД не видав копію протоколу і тимчасові прав ...
  • Порядок оскарження постанови про адміністративне правопорушення

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ