Оскарження дій співробітника ДАІ при незгоді з правопорушенням

Я, 02 жовтня 2011 року прямуючи з боку Ботанічній вулиці в сторону вулиці Академіка Корольова, керуючи автомобілем марки Honda Civic державний реєстраційний номер Р592НА199 рухалася в щільному потоці машин. Я була зупинена інспектором ДПС. Обґрунтуванням причини зупинки, інспектор назвав виїзд мого автомобіля на смугу зустрічного руху, порушуючи ПДР. Нібито, він бачив, як я перетнула суцільну лінію розмітки і зробила обгін транспортного засобу. Пред'явити своє службове посвідчення (п. 2.4 ПДР) інспектор відмовився. Після того як я віддала свої документи для перевірки, інспектор склав протокол про АПН № 77 МР 020522 вiд 02 жовтня 2011 року.
Даний протокол вважаю незаконним і необґрунтованим з наступних підстав:
1.Інспектор не надав ніяких доказів моєї провини. Йдеться про фото-відео зйомки. А так само не були представлені свідчення свідків з його боку.
Всі звинувачення інспектора побудовано виключно на його словах. З рішенням протоколу я не погодилася, зробивши запис у відповідній графі.
2.ПДД я не порушувала. Моя вина нічим не доведена. Інспектор порушив вимогу ст. 49 Конституції РФ і ст.1.5 КоАП РФ. В даному випадку має місце непереборні сумнів, що трактується в мою користь.
3.Я просила інспектора надати мені можливість скористатися послугами адвоката. Він мені відмовив, заявивши, що таким справах адвокат не потрібно. Тим самим, порушивши ст. 48 Конституції РФ і ст 25.5 КоАП РФ, мене позбавили права на отримання кваліфікованої юридичної допомоги.
4.Інспектор видав мені повідомлення в суд відразу після складання протоколу про АПН, тим самим його дії підпадають під ст.286 Кримінального Кодексу РФ. Рішення про призначення часу і місця розгляду справи віднесено до компетенції судді ст. 29.4 КоАП
5.Після вилучення у мене посвідчення водія, інспектор не видав мені тимчасове посвідчення водія, порушивши ст. 2710 КоАП. Я змушена пересуватися по місту громадським транспортом
6.Право і обов'язки, передбачені статтею 25.1 КоАП РФ при складання протоколу інспектор не роз'яснив. Тим самим, порушивши вимогу статті 114 наказу МВС РФ № 185.
З огляду на вищевикладені порушення процесуальних норм, прошу:
1.Припинити адміністративну справу за протоколом № 77 МР 0020522 вiд 02 жовтня 2011 року
2.Наложіть дисциплінарне стягнення на ІДПС Курчева А.В.
3.Ответ на дану скаргу відправити за особистим підписом командира ПРО ДПС
ГИБДД УВС СВАО ГУ МВС Росії по м.Москві майора поліції Меркулова А.А. або виконуючого обов'язки командира ПРО ДПС ГИБДД УВС СВАО ГУ МВС Росії по м.Москві капітана поліції Шевченко О.М. відповідно до Федерального закону Російської Федерації 2 травня 2006 р N 59-ФЗ.
Чи правильно я склала скаргу і Які шанси виграти суд?

Відповідь юриста:

Здрастуйте, ваша скарга складена грамотно. Направте її не тільки в вищестоящі органи ГИБДД, але і в прокуратуру. Найчастіше, при грамотно вибудуваної стратегії поведінки в суді і оскарження дій співробітника ДАІ, суд схиляється до позитивного для особи, щодо якої ведеться провадження у справі про адміністративне правопорушення, вирішенню справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Протокол про недосконалому адміністративне порушення на дорозі
  • Законність зупинки транспортного засобу поза стаціонарного поста ГИБДД?
  • Чи може співробітник ГИБДД відмовитися надати посвідчення і назвати причину ...
  • У якому випадку за рух по зустрічній смузі передбачено штраф, а в якому поз ...
  • Порядок оскарження постанови про адміністративне правопорушення

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ