Визначення місця проживання неповнолітнього з батьком

Добридень!

Ми з дружиною розлучилися рік тому. Уклали мирову угоду і запевнили його у нотаріуса. В цій угоді вказали, що я зобов'язаний щомісяця протягом року виплачувати 25000 руб. як аліменти і 25% від з /п по витікання року до повноліття дитини. На момент підписання угоди я не працював і це була для мене велика сума. Я позичав гроші і платив моєї колишньої дружини. Через 25 місяця я влаштувався на роботу і зараз 25% від заробітної плати перевищує суму 25000 руб. Весь цей час моя колишня дружина не дає мені бачитися з сином. Я збираюся подати до суду про порядок спілкування з дитиною. Чи можу я розраховувати на зниження суми відсотків від з /п або встановлення обмежень від виплат в розмірі ну наприклад 20000 руб максимально, незалежно від розміру з /п?

Я сумлінно виплачую аліменти. На момент розлучення моя дитина я і дружина були прописані в квартирі батьків моєї колишньої дружини. Я пішов з дому, залишивши все, що було в квартирі. Мені не віддали навіть особисті речі, одяг. Моя колишня дружина не дає мені бачитися з сином. Чи можу я розраховувати, що виграю справу в суді про те, що моя дитина буде жити зі мною?

Підкажіть пожл. скільки буде коштувати ваша участь і які мої шанси на перемогу!

Відповідь юриста:

Привіт, в даному випадку, ви можете подати позовну заяву про виплату аліментів у твердій грошовій сумі, однак ви платите аліменти згідно сімейного законодавства - 25% від усіх видів доходів платником аліментів.

Для початку визначтеся чого ви хочете домогтися, якщо спілкування з дитиною, то необхідний позов про визначення порядку спілкування. Ви не вказуєте: чи встановлений в угоді порядок спілкування з дитиною?

Якщо ви хочете, щоб дитина проживала з вами, то необхідний позов про визначення місця проживання неповнолітнього. Останнім часом, суди все частіше стають на бік батьків при вирішенні даного питання, тому у вас є достатні шанси.

Вартість послуг наших фахівців варіюється від ступеня участі в процесі, якщо це тільки складання процесуального документа (-ів) - ціна одна, якщо це ведення справи - інша. У будь-якому випадку, ви можете записатися на консультацію для отримання більш розгорнутої відповіді на питання, після уточнення нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Яким чином сплачуються аліменти якщо одна дитина залишається з батьком, а і ...
  • Як вирішити питання про спілкування батька з дитиною, якщо його мати перешк ...
  • Що робити якщо колишня дружина не дозволяє бачиться з дитиною?
  • Чи може дитина досяг 14-ти річного віку сам вирішувати з ким із батьків він ...
  • Чи можуть органи опіки та піклування позбавити батька батьківських прав, як ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ