Незгода водія з протоколом про адміністративне правопорушення

Вітаю! У місті Ж, на Т подібному перехресті після пішохідного переходу, я зупинила машину але залишила її з робочим мотором і не вимикала фари (машина робоча і обклеіна рекламою) для висадки пасажира. До мене подощлі співробітники ДПС і попросили пред'явити документи Повідомивши мені що я стою на автобусній астановка, але жодного знака що тут знаходиться автобусна астановка я не побачила (крім наметів нагадують за будовою автобусну Астоновка) і знака що в цьому місці не можна паркуватися я теж не побачила. Після того як вони взяли у мене права і документи потребивалі виїхати з цього місця і пріпоркавалась в іншому (на проти) для цього мені треба було перетнути суцільну лінію розмітки і виїхати на зустрічну при цьому розмітка мені не дозволяла зробити розворот я проїхала трохи далі і розгорнулася вони мені хотіли виписати штраф (я не погодилася) вони мені виписали два адміністративних протоколи 1. за парковку на зупинці
2. За порушення при маневрі лінії розмітки.
Допоможіть мені будь-ласка . Я дуже акуратний водій і знаю в яких місцях можна паркуватися.

Відповідь юриста:

Добрий день. Дійсно, зупинка або стоянка в місцях зупинки маршрутних транспортних засобів або ближче 15 метрів від них, за винятком зупинки для посадки або висадки пасажирів, карається штрафом в 1 тисячу рублів.

Ви не вказуєте - вказали ви свої заперечення і незгоди в протоколі про адміністративне правопорушення? Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Порушення правил дорожнього руху: стоянка на місці зупинки громадського тра ...
  • Позбавлення водійських прав на п'ять місяців за виїзд на зустрічну смугу
  • Чи можна уникнути позбавлення прав водія за перетин суцільної?
  • Як домогтися скасування адміністративного покарання за правопорушення?
  • Чи можна оскаржити постанову про адміністративне правопорушення?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ