Шкода якої міри тяжкості заподіяно при струсі мозку

Добридень!
24082011 року відбулося ДТП, в наслідок чого постраждала дитина 2 роки 11 міс. Дитина вилетів з дитячого крісла (не витримали праві ремені) і вдарився правим боком особи, пішла кров і ніс почав синіти і распухать.Ребенка відвезли відразу на машині швидкої допомоги. У ГБ №7 куди його відвезли поставили просто забій носа. До ранку права сторона обличчя сильно розпухла і стало синьо-червоного кольору (утворилася гематома). Звернулася в ЦКБ. Поставили діагноз струс мозку і сильний забій правого боку носа (гематома). Далі звернулася в гор.поліклініку за місцем прописки. Діагноз: струс мозку, гематома правого боку особи. 25 тижні лікарняного листа.
У ДАІ сказали чекаємо одужання дитини і відправляємо документи на мед.експертізу. Дочекалися власне і отправілі.Спустя 2 місяці після аварії приходить висновок: що шкода здоров'ю при ДТП (в якому винуватці НЕ ми) дитині завдано не був !!!!! На обличчі подряпина на правій стороні носа. І ВСЕ!!! З огляду на що мед.екп. проводилась на підставі наших документів (всі довідки з ЦКБ і медична карта з поліклініки), які я їм і віддала.
Питання: чи є ступінь тяжкості у дитини насправді і яка?

Відповідь юриста:

Здрастуйте, так як лікарняний лист 25 тижні, то шкода здоров'ю заподіяно легкий (середньої тяжкості - понад 3-х тижнів). Однак ви маєте право вимагати відшкодування всіх витрат, пов'язаних із заподіяною шкодою здоров'ю, а також компенсації моральної шкоди батькам дитини.

 

Додаткові матеріали:

  • Відмова в порушенні кримінальної справи за заявою дочки потерпілого
  • Право представника неповнолітнього провести незалежну експертизу
  • Як розрахувати розмір державного мита за позовом про відшкодування морально ...
  • Яку компенсацію може вимагати постраждалий в ДТП від винуватця?
  • Як стягнути з заподіювача шкоди компенсацію за шкоду здоров'ю?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ