Позовна заява про перерахунок трудової пенсії по старості

Будучи на інвалідності з ХП-2005 я отримую трудову пенсію по старості при одному утриманців до 18л /і, як непрацюючий пенсінер соцдоплату, але з 01012010р органи соцзахисту гМоскви стали зменшувати мені соцдоплату на величину виплати ПФР на утриманця /на сьогодні ця сума сост 976р /Одночасно я є багатодітною мамою /о новому положенні з Х-2010р за останнім дитині-учню в ср.обр школі до 18 років: 1 /органами соцзахисту своєчасно сповіщені були, оформили пільги тільки в кінці IУ-2011р, 2 /в липні-серпні були позбавлені безкоштовного проїзду на гір і Пригоров транспорті все тим же органом соцзахисту, 3 /раніше користувалися пільгами багатодітній сім'ї до Х-1997р /до 16-річчя першої дитини, хоча знаю, що учням ср.школи і ПТУ - пільги повинні були бути продовжені до 18 років /при зверненні в 1997р все той же соцзабез відмовив /. А тепер ще дізнаюся, що будучи одночасно інвалідом, непрацюючим пенсіонером, багатодітною мамою, соцзабез з мене другий рік автоматично знімає виплату ПФР на утриманця, тим самим прирівнюючи мою основну пенсію з соцдоплатой до основної пенсії з соцдоплатой будь-який інший непрацюючої пенсіонерки Москви не має утриманця. Питання: чи законно те, що сума матеріального забезпечення /пенсія + соцдоплата /непрацюючого пенсіонера з утриманцем і без нього уравнени7 Адже я фактично щомісяця недоотримують 976р. Якщо немає, куди потрібно обращаться7 Дякую.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, першим кроком для судового вирішення виниклого конфлікту має стати позовну заяву про перерахунок пенсії. Заява подається до суду загальної юрисдикції, за місцем проживання однієї із сторін у справі в письмовій формі. У заяві необхідно вказати наступну інформацію:

- Найменування суду;
- Прізвище, ім'я, по батькові позивача, його місце проживання, а також прізвище, ім'я, по батькові представника і його місце проживання, якщо позовна заява подається до суду представником;
- Найменування організації-відповідача, місце її розташування;
- Суть порушення прав і законних інтересів заявника і його клопотання;
- Підстави для пред'явлення вимог позивача, і докази, які підтверджують ці підстави;
- Відомості про досудових розглядах;
- Копії позовної заяви за кількістю відповідачів і третіх осіб;
- Підпис позивача або його представника.

Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Позовна заява про стягнення невиплаченої пенсії в суд
  • Як змусити кур'єра відшкодувати вартість втраченого товару?
  • Як скласти позовну заяву про стягнення грошових коштів?
  • Як подати позовну заяву до суду про призначення пенсії?
  • Як добитися перерахунку пенсійних виплат при незгоді з їх розміром?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ