Обмеження спілкування батька і дитини в судовому порядку

Шановний адвокат! У моєї дочки досить складна ситуація з цивільним чоловіком. У цивільному шлюбі вони прожили більше 5-ти років. Є дитина від спільного проживання (в даний момент 35 року дитині). Батьківство встановлено. В період спільного проживання дочка працювала на свого цивільного чоловіка, який не виплатив зарплату і необхідні допомоги на дитину, а також справив незаконне звільнення з роботи, коли дитині було 24 року. Було два судових процеси - один за позовом чоловіка на спілкування з дитиною; другий - на виплату аліментів і додаткового змісту по лікуванню дитини. В ході слухань було з'ясовано через судові запити, що в період спільного проживання, цивільний чоловік придбав досить велику кількість майна, але зареєстрував власність на себе. Крім цього окаивает постійний тиск на дочку за допомогою телефонних дзвінків від сторонніх невідомих осіб з вимогою зняти позовну заяву по сплаті аліментів. Підкажіть, будь ласка, що можна зробити в такій ситуації, щоб дитина отримала належне грошове утримання, чи можливий розділ майна, яким чином можна законними засобами захистити дитину від недбайливого батька, як захистити права неповнолітньої дитини?

Відповідь юриста:

Добрий день. Для поділу майна необхідно спочатку направити позов про визнання факту шлюбних відносин, а потім вже направляти позов про розподіл майна.
Батько дитини повинен не тільки брати участь в матеріальних витратах на дитину, але і брати участь у її вихованні. Обмежувати спілкування не варто, ваша дочка може наполягати на спілкуванні батька з дитиною в присутності матері в силу віку дитини.

 

Додаткові матеріали:

  • Стягнення аліментного змісту на недосконалого дитини
  • Затвердження судом графіка зустрічей неповнолітнього з батьком
  • Як відсудити дитину в іноземця та встановити спілкування в присутності мате ...
  • Як добитися від батька дитини допомоги для неповнолітньої дитини?
  • Порядок спілкування дитини з батьком, які проживають окремо

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ