Ефективна боротьба з гучною музикою в квартирі зверху ночами

Добридень! Чи буде коли-небудь в нашій країні прийнятий чинний (саме діючий) закон про тишу у вечірній і нічний час? Коротко розповім ситуацію: ми з чоловіком і 4-х місячною дитиною проживаємо в багатоквартирному доме.Каждий день, особливо в нічний час з 2300 до 5 години ранку сусіди квартирою нагорі (№38) постійно знаходяться в стані алкогольного сп'яніння, в зв'язку з чим, в нічний час чути постійний дебош, п'яна лайка, постійно падає якась меблі, рухаються предмети. У нас маленька дитина і така обстановка негативно впливає на його розвиток. Розмови з сусідом про необходіості дотримуватися тиші ні до чого не привели.! Я неодноразово викликала наряд поліції (останній раз був в ніч на 5112011 - два рази), але приїзд поліції ні до чого також не навів, так як жителі даної квартири ні нам, ні поліції двері не відкрили, і після повіту поліції знову продовжували п'яний дебошь.Повторяю, ми не спимо вже якусь ніч, а поліції нам дають "однозначну відповідь ", що з сусідами "нічого зробити не можна " (крім смішного штрафу близько 1500 руб), тобто дебоші будуть повторюватися, і нічого вдіяти МОЖНА !!!! Абсурд, ми живемо в цивілізованій країні, але у нас немає звичайного закону, який би реально регулював дану ситуацію !!! і карав таких порушників порядку !!! (Зазначу, що в Німеччині за подібні речі накладається куди більш істотний штраф (близько 10 тис євро), при наших смішних 1500 руб !!!!! Та й сусід (судячи з його п'яному розмови, який знову таки чути - "всіх посилає нас і поліцію і «чхати він хотів » продовжувати не буду) Невже немає управи на подібні речі. Ми постійно живемо в стресовій ситуації, немає можливості нормального повноцінного відпочинку. !!!! Ще відпишу, що співробітник поліції за номером 02 (на який я дзвонила 05112011) - на мої скарги запропонував нам купити будинок або поміняти квартиру, як вихід з даної ситуації !! Так як повторив він "виходу немає " їх нічим не заспокоїти !! Зазначу що, заяву дільничному мною написано, він до нас приходив для з'ясування обставин 02112011 але ситуація не змінилася. на завершення, хотілося б з'ясувати, коли все-таки буде прийнятий чинний реальний закон проти такого хамства і що можна зробити, щоб життя в нічний час не була схожа на "кошмар ". Сподіваюся, що моє запитання не залишиться без уваги, він хвилює багатьох громадян Росії, які проживають в багатоквартирних будинках, які потерпають від такі ж проблеми !! Це просто крик душі !!! Сподіваюся на РЕАЛЬНИЙ ВІДПОВІДЬ !!!

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Марина. Згідно із законом за порушення тиші та спокою громадян в нічний час передбачена адміністративна відповідальність.
Використання телевізорів і інших звуковідтворювальних пристроїв, а також пристроїв звукопідсилення, що спричинило порушення тиші та спокою в нічний час, тягне за собою накладення адміністративного штрафу на громадян (розмір штрафу залежить від міста, в якому ви проживаєте). Повторне вчинення аналогічного правопорушення протягом одного року тягне за собою накладення адміністративного штрафу на громадян у подвійному розмірі.

Крім того, дії галасливих сусідів можна кваліфікувати як дрібне хуліганство, відповідальність за яке передбачена Кодексом про адміністративні правопорушення та тягне за собою штраф у розмірі від 500 до 1000 рублів або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

 

Додаткові матеріали:

  • Накладення адміністративного штрафу на боржника, який перешкоджає вселення ...
  • Карається чи законом нецензурна лайка в громадському місці?
  • Як домогтися дотримання тиші і порядку сусідкою, яка не є власником квартир ...
  • Які шанси отримання штрафу за адміністративне правопорушення замість позбав ...
  • Кваліфікація адміністративного правопорушення по більш м'якій статті

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ