Кримінальне покарання за вчинення крадіжки із значної шкоди

Добрий день, не знаю як розповісти про це краткопопробую. Справа в тому, що 41111 я їздила зі своєю знайомою Євгенією відпочивати на дачу до її знайомому. Ми випивали, відпочивали, вони парилися в лазні. Загалом ми звідти коли пішли і йшли по полю до дороги Євгена показала мені пачку грошей (тисячні купюри) вона вкрала їх у господаря дачі. З неї частину грошей вона дала мені. Я боялася повернутися на дачу. Загалом ми з нею дійшли до дороги викликали таксі і поїхали до неї додому. Там переодяглися і поїхали в бар. Я з тих грошей, які були у мене в кишені нічого не витрачала. За таксі і за бар всюди платила Євгенія. Сума яка була у мене, як потім я порахувала, 30 тисяч. Ці гроші 5 числа я повернула. Господар дачі приїжджав до мене і ми разом їздили на дачу до Євгенії. Провели ми там близько 5 годин, вона закрилася і не відкривала нам. Євгенія повернула йому 25 тисяч, я 30 т. Р. Я пробула в міліції вчора з 17 до 24 на нас написано заяву. Пояснення з мене взяли. Євгенія на даний момент ховається. Де лежали гроші господаря дачі (коли ми були ще там) я не знаю і яка точно була сума теж не знаю. У міліції він сказав що 90 тисяч, а моїй мамі сказав близько 80. Я не знаю як мені бути і що мене чекає. Будь ласка підкажіть можна якось спробувати зробити так щоб мене не посадили Мені дуже соромно за цей вчинок і перед господарем дачі, і перед моїми батьками і дітьми. Кримінальну справу ще не порушено, в міліції сказали, що треба допитати терміново Євгену, а її ніде немає

Відповідь юриста:

Здрастуйте, крадіжка, вчинена із значної шкоди громадянинові карається штрафом в розмірі до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або в розмірі заробітної плати або іншого доходу засудженого за період до вісімнадцяти місяців, або обов'язковими роботами на строк від ста вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на термін до двох років, або позбавленням волі на строк до п'яти років.

Те, що ви повернули грошові кошти - пом'якшить ваше покарання. Якщо правильно вести лінію захисту, ви можете виступити тільки в якості свідка у справі. Ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Покарання за кримінальним законодавством за побої і легкі тілесні ушкодженн ...
  • Чи можуть власники дачі подати в суд на відпочивали, для відшкодування збит ...
  • Яке покарання покладено за побиття згідно з чинним законодавством?
  • Яке покарання передбачене за крадіжку за кримінальним законодавством?
  • Чи може магазин заборонити перебування в магазині з коляскою?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ