Консультація юриста з питання оскарження судового рішення

проживаю в Мурманської області, п Нікель (це 45км від норвезького кордону). в нашому селищі твориться повне беззаконня з боку "керуючої компанії ", яку ніхто не обирав. вони сфальстіфіціровалі документи про обрання та надсилають квитанції на сплату кому послуг. тарифи у них не затверджені. писати дуже багато. якщо є можливість, зателефонуйте, а краще зустрітися з представником, показати всі наявні док-ти і рішення суддів. спочатку на мене був некоректно поданий позов (в позові йшлося, що я зовсім не плачу за кв протягом з квітня 2010 року по Квітня 2011 року. я платила і квитанції на руках). на суді з'ясувалося, що все денежн кошти, які я оплачувала з нояб 2009 без мого відома і сповіщення були віднесені за минулий період, з січня 2007р (термін давності минув, але суд це до уваги не прийняв, а в позовній дата 2007 не фігурувала. суд це до уваги не прийняв і задовольнив позов управл компанії про стягнення з мене грошей. з сент 2011 таже упр комп засновує ще одну комп але з ін наименов без конкурсу і без виборів власників. і заново надсилає квитанції і подає позови на жителів про відшкодування з них через суд. суд приймає всі позов заяви від управл компанії і приймає рішення про стягнення з громадян грошей. ПРОШУ ДОПОМОЖІТЬ. є рІШЕННЯ СУДІВ і ПЕРЕВІРКИ ПРОКУРАТУРИ ЦЯ уПРАВЛ кОМПАНІЇ, АЛЕ ВОНИ НІЧОГО НЕ ВИКОНУЮТЬ і ПРОДОВЖУЮТЬ мучити людей. є у МЕНЕ ШАНС ПОДАТИ ЗУСТРІЧНИЙ ІБК, ЩОБ В СУДОВОМУ ПОРЯДКУ ДОВЕСТИ нікчемні й неправомірні дії та МОЖЛИВО СКАСУВАТИ РІШЕННЯ сУДУ, ПО ЯКОМУ Я ПОВИННА ЗАПЛАТИТИ ГРОШІ З СТРОКОМ давності, ЗА ВІДСУТНОСТІ ДОГОВОРІВ І ЗА РІЗНІ ПЕРІОДИ ПРАВЛІННЯ, якому злилися ВСЕ В КУПУ А ТАКОЖ ЗАХИСТИТИ ПРАВА ПО НЕСПЛАТІ НОВОЇ КОМПАНІЇ З СЕНТ 2011. ПРОСТИТЕ ЗА сумбур, ЦЕ КРИК ДУШІ І ПОВНЕ ВІДЧАЙ І вІРУ В СПРАВЕДЛИВІСТЬ.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога для захисту ваших прав, оскарження судового рішення
- Звертайтеся в нашу компанію. Ви отримаєте вичерпну консультацію і подальше уявлення ваших інтересів як в суді, так і в досудових переговорах.

 

Додаткові матеріали:

  • Оскарження судового рішення відповідачем у справі про відшкодування шкоди
  • Вимога про погашення заборгованості перед керуючою компанією
  • Шахрайство чоловіка під час розподілу спільного майна
  • Заява про уточнення позовних вимог на підставі ЦПК РФ
  • Оскарження рішення суду про знесення будівлі на захопленій землі

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ