Вимога позивача про відшкодування матеріальної шкоди, яка виникла в результаті пожежі

У 1965 р мати заповідає 2 синам своє майно (будинок і землю) в рівних частках. Ще за життя матері сини ділять майно в натурі - ділянку розділяється парканом, будинок теж має два входи. Після смерті матері сини вступають у спадок і кожен користується своїм майном. Тільки землю вони не оформили у власність.
У 1993 р 2 дочки другого брата оформляють (не без допомоги сільради) ВРЮ землю (дві ділянки) в свою власність - ще за життя мого діда (йому 83 роки і він знаходиться в будинку для літніх людей). У 1995 р одна сестра продала свою частку будинку і землю інший сестрі.
Про цю махінації стає відомо тільки в 2008 р в суді - про знесення моєї прибудові, тому що земля то була не мого діда і не моя. Я подала встечний позов - про визнання документів на землю НЕДІЙСНИМИ, і суд задовольнив мої вимоги і обласний суд залишив рішення в силі.
АЛЕ в ході суду було призначено експертизу на мою прибудову, яка дозволяла визнати мою прибудову законною. І відразу після експертизи РАПТОМ згорає ВЕСЬ будинок (в червні 2009). Тітка (друга сестра) відразу будує собі НОВИЙ 2-х пов. будинок і захоплює частину землі під моїм згорілим будинком. Мною писалися заяви дільничному про самоправство. Тітка плювала на всі закони, захопила ВЕСЬ земельну ділянку (після позбавлення її всіх докумкнтов) і до сих пір не пускає мене на землю мого діда.
У 2000 р я вступила в спадщину і зареєструвала 1/2 будинку мого діда. Розпочала реконструкцію будинку - заміняла старі дерев'яні стіни дама на бетонні блоки і замість старого двору побудувала нову прибудову.
Зараз в суді мої позови:
- Про знесення будинку тітки;
- Про визнання мого права на землю діда;
- Про нечіненіі перешкод в користуванні зем. ділянкою;
- Про визнання негідним спадкоємцем (тітки);
Після пожежі була постанова про відмову в порушення справи, тому що возгороніе було на основному (загальному) введенні проводів в будинок зовні будинку (на вулиці) і моя вина не доведена в пожежі.
Зараз (через 27 місяців) після пожежі тітка подала позов про відшкодування збитку - надала звіт оцінки та опис "згорілого " майна на це "згоріла " у мене є відео її майна, яке стоїть в городі і прикрите плівкою .
ПИТАННЯ: Як мені протидіяти цим позовом, які існують ПІДСТАВИ у відмові відшкодування збитку и что мне делать ???????

Відповідь юриста:

Здрастуйте, так як ваша вина у виникненні пожежі не доведена, то вимоги позивача безпідставні. Ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Передача у спадок права безстрокового користування земельною ділянкою
  • Кому належить земля під приватним будинком, що знаходиться в общедолевой вл ...
  • Складання позовної заяви про визнання права власності на землю
  • Оформлення ділянки землі під будинком у приватну власність
  • Судовий розгляд з питання виплати страхової суми

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ