Позовна заява про визнання такими, що втратили право користування

Добридень! Чи має правове рішення наступна проблема: хочу визнати такою, що втратила право користування жив. приміщенням сусідку по комунальній квартирі.

У нас: дві кімнати у власності у моїх неповнолітніх дітей, прописані 4 чол. - Діти, мама, дідусь, кімнати придбані 6 років тому. У неї: одна кімната, прописана з сином.
Сусідка зареєстрована більше 15 років, з її слів (на момент придбання житла) стоїть на черзі на поліпшення жив. умов. За час проживання (до нашого вселення) привела квартиру в непридатний стан (сантехніка не працювала, стіна у ванній Вигніть, обсипалася, стирчала арматура, газова плита пропускала газ, до мого вселення вони так і жили цілий рік з відкритим вікном, щоб не пахло, у ванній через двох шарів облупленою фарби можна було поранити ноги, були миші і таргани).

Протягом 6 років я за свій рахунок провела ремонтні роботи, поступово замінила всю сантехніку, оплачувала е /енергію на всю квартиру (загальний лічильник), встановила лічильники на воду, витравила зоопарк і т.д.

В даний час сусідка не проживає в кімнаті більше півроку. Даний факт може бути засвідчений посадовими особами (дільничний чатував сина сусідки - ухильника від армії, регулярно приходив в позаурочний час, наприклад, в 7 ранку), судові пристави приходили стягувати щось, співробітники ДЕЗ приходили з повідомленням про заборгованість по квартплаті, плюс свідчення моїх свідків.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, ви не вказуєте знаходиться зазначена кімната у власності у сусідки, якщо так, то ви не можете нічого зробити, тільки купити цю кімнату, якщо вона буде виставлена на продаж. Якщо ж сусідка проживає в муніципальному житлі, то вам необхідно направити позов про визнання такою, що втратила право користування. Однак ви вказуєте, що в кімнаті ще зареєстрований син сусідки. Таким чином, вам необхідно визнавати і його таким, що втратив право користування. Врахуйте, що не обов'язково кімната дістанеться вам після позитивно вирішеного питання про виселення. Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога для того, щоб скласти позов - звертайтеся в нашу компанію. Ви отримаєте вичерпну консультацію і подальше уявлення ваших інтересів в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Позовна заява про відшкодування моральної шкоди, заподіяної образами
  • Виселення з муніципальної кімнати мешканців, довгий час не з'являються в к ...
  • Позов про визнання таким, що втратив право користування кімнатою в квартирі
  • Чи потрібен дозвіл сусідів на оренду приватизованої кімнати в комуналці?
  • Як приватизувати і продати кімнату в комунальній квартирі?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ