Компенсація ошуканим вкладникам в судовому порядку

До Вас звертається потерпіла у справі ТОВ «Р» Ольга Павлівна Какуткіна. 11 вересня 2008 року було винесено ухвалу про повернення мого позовної заяви, тому що борг за договором не перевищував 100000 (сто тисяч) гривень.
Але разом з моїми документами були відправлені позови мого сина Какуткіна Павла Юрійовича і дочки Какуткіной Олени Юріївни. Ціна позову кожного на той момент була 172000 (сто сімдесят дві тисячі) рублів. На жаль, рішення вони так і не дочекалася. 01082011 я звернулася особисто до судді Пресненського районного суду м Москви Т.А. Печенін вислати копію рішення суду за позовом моїх дітей, а так само видати виконавчий лист по даному рішенню.
Я знову повернулася до цього питання, тому що Зараз в суспільстві ошуканих кредиторів і вкладників стали збирати документи для компенсації в розмірі, що не перевищує 15 тис. руб. Втративши всі виплати МВС і ставши інвалідом, я зараз намагаюся зібрати хоч якісь гроші на лікування. У сина двоє маленьких дітей, дочка щойно закінчила учебу.Нам не повернули пакет документів, тому як нагадування вислала їх позовні заяви. Хвороба (рак) надломила міна, штовхнула на дурниці, які хоч частково хочу виправити, поки жива.
Як домогтися вирішення питання і отримання необхідних документів?

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Ольга Павлівна. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання договору на надання юридичних послуг та повернення передоплати
  • Оскарження судового рішення про визнання непріобретшімі право користування
  • Що робити якщо прокурор ініціює визнання шлюбу недійсним?
  • Чому банк вимагає при стягненні заборгованості сплатити всю суму за кредитн ...
  • Як оскарження рішення суду, якщо засуджений не згоден з ним?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ