Оформлення документів для проживання в Росії та порядок отримання громадянства РФ.

Доброго часу доби! Будьте ласкаві порадьте як правильно вчинити в ситуації, що склалася! Я громадянин РФ, а моя наречена незабаром отримає громадянство Туреччини, відмовившись від узбецького, яке у несейчас є! Проживає вона на території Туреччини! У цьому році вона вступила в турецький ВУЗ, але після весілля ми плануємо жити в Росії! Вона вже дізналася, що між Туреччиною і Россііей існують відповідні договори і вона зможе продовжити навчання в Москві! Також ми плануємо оформити їй в майбутньому громадянство РФ! Порадьте будь ласка про оформлення яких документах потрібно подбати в першу чергу, щоб у нене виникло проблем з навчанням і проживаємо на території РФ по епріезду в Росію! Дякую Вам! З повагою! Влад.


Влад

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Владислав. Перш ем отримати громадянство РФ, необхідно оформлення дозволу на тимчасове проживання.
Наступною стадією отримання громадянства Російської Федерації є отримання посвідки на проживання в РФ, процедура якого регламентується нормами Постанови Уряду РФ № 794 від 1 листопада 2002 року "Про затвердження положення про видачу іноземним громадянам і особам без громадянства посвідки на проживання".
Вид на проживання в Російській Федерації видається іноземному громадянину термін дії документа, що засвідчує його особу, однак не більше ніж на п'ять років, особі без громадянства - на п'ять років.
У Федеральному законі "Про громадянство" № 62-ФЗ від 31 травня 2002 року зазначено скорочений термін проживання з п'яти років до одного року у разі, коли особа, що претендує на отримання російського громадянства: перебуває у шлюбі з громадянином РФ не менше трьох років.

 

Додаткові матеріали:

  • Як оформити громадянство РФ студенту, закінчують вуз?
  • Коли після укладення шлюбу можна подавати заяву на набуття громадянства РФ?
  • Як отримати громадянство Російської Федерації в спрощеному порядку?
  • Як встановити батьківство по відношенню до неповнолітнього дитині особі без ...
  • Проблема отримання загальноросійського паспорта після отримання громадянств ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ